27 oct. 2016
  |   2 Comentarii

Stai în banca ta dacă te faci blogger că-i la modă

Cam așa gândesc unii. Stau ei și se gândesc, mai vin alții și-i înghiontesc, și la final ce fac, respectivii iluminati? Își fac blog și se dau mari bloggeri. Asta nu-i o mare problemă. Fiecare perete de blog, mai nou sau mai vechi, are, în colțul din dreapta sus, un ics, adică un buton pe care dacă apeși ieși dracului de acolo în secunda doi. O invenție perfectă, zic eu.

Problema mare apare, cel puțin pentru mine, când acești ”artiști bloggeri” organizează niște evenimente aparent importante și te poftesc pe tine să trimiți un link de pe blogul tău, care are cel puțin 3 ani, spre un surogat de blog care are temă de împrumut, care nu arată un minim de respect pentru culoare, organizare și mai ales pentru timpul celui care ajunge chiar și din întâmplare pe acea caricatură de blog.

Așadar, dragi bloggeri de ocazie, dragi bloggeri cu experiență și cu valoare în peniță, vă rog, nu mă mai invitați să-mi bag picioarele chiar eu în munca mea. Vreți linkuri? Ok, sunt dispus să le ofer, dar să văd și eu pentru ce. Trăim, în general, într-o lume materialistă. Numai că eu, din când în când, aleg să trăiesc și în lumea mea, aia simplă, în care nu trebuie să mă cramponez de idioți, de hulpavi și de ciumpanzei care se dau mari bloggeri și scriitori peste noapte. Clar?

Unii știu despre ce vorbesc, sunt convins, alții nu. Sunt curios cum vor reacționa și unii și alții la cele zise de mine aici.

Mda. Mai vroiam să spun ceva. Ba nu. Punct.

2 Răspunsuri la Stai în banca ta dacă te faci blogger că-i la modă

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.