3 sept. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Ştevia nu este bună în cafea

Am aflat de la o maestră în arta bucătărisitului de prăjituri şi alte dulciuri că ştevia este de 300 de ori mai dulce decât zahărul, că are zero calorii şi că ajută foarte mult la echilibrarea pancreasului. O veste bună. Păi şi atunci de ce nu folosim doar ştevie? Mi-am cumpărat o sticluţă de îndulcitor pe bază de ştevie şi am pus câteva picături în cafeaua din această dimineaţă… După prima gură am aruncat cafeaua şi mi-am făcut alta, în care am pus zahăr.

Ştevia o fi bună ca substitut la zahăr, dar în cafea este oribilă. Cel puţin aşa am simţit eu. Ştiu, o să spui că în cafea nu se pune zahăr, deci, nici îndulcitor din ştevie. Am consumat şi eu într-o vreme cafea neagră, dar parcă acum nu mai pot. Trebuie neapărat să o îndulcesc cu ceva. Mai consumă cineva ştevie în cafea?

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, pentru tine e gratis

Introdu aici adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger