12 nov. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Tehnocrat înconjurat de politicieni?

Aha, am pus un tehnocrat. Adică gata, am rezolvat-o pe doamna patrie. Adică am dat jos un politician, am demis un ministru care se juca de dimineaţă până seara cu girofarul şi care speriat de greieri s-a legat cu cămaşa de forţă de scaunul de la interne, am trimis în corzi un primar care se credea Bud Spencer, am pălăvrăgit cu Iohanis în stradă despre o schimbare la faţă şi gata, ne-am dus apoi la somn mulţumiţi că în sfârşit ne-am impus punctul de vedere în faţa celor care nu mai aveau limite la nesimţire. Asta înseamnă să te realizezi în viaţă, asta înseamnă puterea maselor, ca să nu zic futerea!

Bravo, popor român, eşti genial, eşti un erou, eşti fascinant. Viitorii proşti ai acestei ţări, adică copiii tăi, îţi vor fi recunoscători. De mâine ţara va deveni o oază de bunăstare şi prosperitate pentru toată Europa. Da, toată Europa ne va suge seva mai departe, iar noi vom fi fericiţi că în sfârşit ne-am atins ţelul suprem: tehnocrat înconjurat de aceiaşi politicieni.

Suntem o forţă, ce să mai atâta încoace şi-n colo. Că suntem o forţă proastă, care cedează şi se hilizeşte la fiecare gâdilat, care îşi uită repede morţii şi răniţii, care se lasă impresionată oricând, oricum şi … Orişicum, suntem o forţă, asta este important, restul nu mai contează. Mă duc să mă joc soliter, că de forţe româneşti m-am săturat. Ba nu, o să mă joc şah cu vecinul de la trei, iar mâine o să mă fac neamţ sau spaniol sau poate italian… Las’ că văd eu ce mă fac, că să fiu român m-am săturat.

Dormi acum, popor român, dormi liniştit, eşti obosit, meriţi din plin odihna veşnică. Pace ţie şi… somn uşor. Pardon, Creatorul să te odihnească.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place cum scriu introdu aici adresa de email pentru a te abona la blog, îți voi trimite notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger