14 dec. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Un partid politic mi-a făcut o ofertă: fă-te lăudac

Ba nu, lăudac să fie mă-ta, eu nu sunt, nu am fost și nici nu voi fi vreodată lăudacul partidelor politice, postacul cu scopuri lăudative la adresa celoc care plătesc pentru a-și cumpăra laudele. Lăudaci sunt gunoaiele, cei care nu-și pot câștiga existența decât dacă pupă pe cineva în cur. Eu nu pup pe nimeni în cur. O s-o fac doar dacă voi decide cândva să mă fac star porno. Până atunci pe blogul meu scriu și de bune și de rele, aici nu veți găsi, dragi, cititori, laude plătite, campanii politice sau căcaturi de care toată lumea fuge.

Încă una și-am plecat. Advertorialele pe acest blog, deocamdată, nu sunt foarte scumpe, însă pentru cei care vor laude la adresa partidelor politice, la adresa celor care vor rating în scopuri electorale, spun, ca să se știe pe viitor, laudele mele costă mult mai mult decât tot bugetul pe care l-ați alocat voi pentru campaniile de prostire a românilor pe zece ani de aici încolo. Și nu glumesc.

Cum e, mai vreți laude pe uriesblog punct ro?

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place scrisul meu vâră-te aici cu adresa de email pentru a te înțepeni definitiv (abona) la blogăritul meu, mai apoi, îți voi trimite notificări atunci când debitez articol nou. Să nu te superi.

Despre fotografie
Foto Blogger