14 ian. 2014
  |   1 Comentariu

Vacanţele speciale şi dorul greu de ducă

Vacanţe speciale cred că îşi doreşte toată lumea. Unii visează chiar la cai verzi pe pereţi. Pe mine uneori mă apucă dorul greu de ducă şi când mă apucă chiar mă duc. Numa’ să am unde să mă duc! Prietenul meu Daniel cred că a simţit că pe mine când mă apucă să plec, fie noapte, fie zi, eu chiar plec şi m-a provocat să-mi pun nişte întrebări ajutătoare şi să le găsesc chiar şi răspuns. Nu sunt lepşuitor de meserie, însă nu puteam să refuz trei întrebări de toată frumuseţea. Aşa că, hai să-ţi spun cam pe unde m-aş duce eu dacă mi-ar veni să mă duc.

Ce locuri noi vreţi să vizitaţi în 2014?

Bună întrebare. Păi cred că Tanzania’s Chumbe Island şi Insulele Feroe mi-ar fi suficient, pentru început. Apoi aş continua cu Cancun, Mexic, de unde nu ştiu sigur dacă m-aş mai întoarce, pentru că am auzit că acolo cam toată lumea se află într-o continuă petrecere şi mai ales pentru că acel oraş, cu peste 500.000 de locuitori, este înfrăţit (cum de s-o înfrăţit nu ştiu) cu Timişoara noastră.

Ce locuri în care aţi mai fost aveţi pe lista de vacanţă?

La întrebarea asta am un răspuns foarte simplu: Grecia, Carpi, Mirandola, Ursici, Cabana Pietrele. Celelalte locuri le ştiu pe de rost, aşa că mai pot aştepta.

Dacă ar fi să recomandaţi cuiva o destinaţie de vacanţă exernă şi una internă, care ar fi acelea?

Păi şi aici e foarte simplu răspunsul. Focurile Vii din Buzăul zilelor noastre trebuie neapărat vizitate. Nu trebuie să ratezi nici satul Ursici, unde vei avea ocazia să vezi stânca muntelui chiar în bătătura ţăranului şi nişte proiectoare foarte moderne chiar în coteţul unor porci care cred că deja au fost sacrificaţi de Ignat. Asta dacă e să vorbim de vacanţele planificate la intern. Să nu uit de Castelul Corvinilor, care trebuie vizitat înainte să dea un cutremur serios cu el de pământ.

În ceea ce priveşte o destinaţie de vacanţă la extern, recomand „Muntele Fumegând”, un district din Filipine, despre care am scris cândva aici. Recomand locul ăla pentru a vedea că sunt alţii care trăiesc mai naşpa decât românii.

Un răspuns la Vacanţele speciale şi dorul greu de ducă

  • Mariana spune:

    „Dor de duca ” cred ca ne apuca pe toti .:)
    Dar dor greu de duca numai cand nu mai putem si atunci pentru mine cred ca nu mai conteaza neaparat unde .Mi-as dori mult sa calatoresc ,dar deocamdata ma multumesc sa calatoresc cu gandul .:)
    Mi-as dori sa vad :Egiptul ,Arabia ,Grecia si Roma .
    Felicitari pentru articol !

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place scrisul meu vâră-te aici cu adresa de email pentru a te înțepeni definitiv (abona) la blogăritul meu, mai apoi, îți voi trimite notificări atunci când debitez articol nou. Să nu te superi.

Despre fotografie
Foto Blogger