6 nov. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Weekend de stradă

A venit din nou weekendul. Ce facem? Ieşim din case, facem un weekend în stradă. Printre altele. Aşa că pregăteşte bocancii, rucsacul, căciula, fularul sau eşarfa, geaca cea mai groasă, ţigări şi apă, un sandvici sau două, drapelul României, pancartele şi treci în stradă, să ne luăm România înapoi.

Apropo de pancarte. Ce mesaje afişăm în stradă, ce anume cerem, ce anume vrem? Trebuie să ne gândim la aceste lucruri la modul cel mai serios.

Adică dacă tot ieşim în stradă trebuie să punem ceva pe masă, adică să ştim exact ce anume cerem. Dacă scandăm doar un mare şi prelung huuooooo, ca la meci, atunci nu facem altceva decât să ne eliberăm de frustrări. Şi nu spun că nu-i bine să scoatem din noi furia şi frustrările, însă principalul motiv pentru care ne facem simţită prezenţa în stradă trebuie să fie înlăturarea corupţiei, a politicienilor care ne-au măcinat viaţa timp de 26 de ani, şi mai ales repunerea României pe un făgaş de normalitate.

Propuneri de lozinci pentru pancarte

  • Plecaţi acasă, România este a noastră!
  • România, trezeşte-te!
  • Noi v-am pus în frunte, noi vă dăm jos!

Deci, am spus, petrecem weekendul în stradă. Aşa că ne vedem în stradă.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.