23 iul. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

De ce tot acuzăm evoluţia?

Mă miră faptul că unii tot găsesc de cuvinţă să-i acuze pe unii şi pe alţii pentru că au urcat pe scara socială, adică sunt deranjaţi de evoluţia personală. De ce alegem să facem asta? Ce este rău în a evolua profesional, material sau din punct de vedere al statutului social?

Văd mai cu seamă că sunt postate tot felul de articole sau poze care au tentă ironică şi acuzatoare la adresa unor politicieni care cândva au fost cismari, mecanici sau lăcătuşi şi acum sunt, vezi doamne, şefi de partid sau miniştrii de resort.

Nu evoluţia cuiva ar trebui s-o punem sub semnul întrebării şi al corectitudinii, ci felul în care se comportă şi relaţionează cu oamenii de-a lungul timpului cel în cauză. Pentru că unii chiar uită de unde au plecat şi îşi dau aere de oameni buni la toate evitând chiar să mai spună vreodată că şi ei au fost mai proşti cândva. Prost însemnând de fapt cu o experienţă mai slabă. Terminaţi cu acuzaţiile prosteşti, făcute doar de dragul de a ne evidenţia.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.