8 feb. 2024
  |   5 Comentarii

11 ani de uriesblog.ro

Era într-o vreme ca asta. Mohorâtă, ca asta. Ziua. Și mi-a venit chef de scris. Soția nu împărtășea sentimentul. Era, cred, mohorâtă, și ea. Apoi, mi-am cumpărat domeniul www.uriesblog.ro și-am purces într-o lume, care, la vremea aceea, părea dintr-o altă lume.

Am început cu un articol în care te avertizam că vei citi exact cum îți scriu. Urât, prost sau cum vor mușchii mei. Așa a și fost. Mi-am băgat și mi-am scos. Blogul meu a făcut jaloane, fente, bani, a fost hulit, adulat, dorit. Blogul meu a huiduit, lăudat.

Când mi-a fost greu m-a suportat, când mi-a fost bine, m-a mângâiat. Este unul dintre copiii mei de suflet. A urlat, uneori, când s-a defectat.

Azi mă mândresc cu el. Mi-a fost mamă, tată, frați, surori, mi-a fost perete de dat cu capul, mi-a fost bun de pus pe rană. Nu m-a contrazis niciodată, nu s-a pus de-a curmezișul, mi-a fost suport la orice și oricând.

www.uriesblog.ro a făcut 11 ani, timp în care multe se petrecură. Mi-au murit frați, mame, prieteni dragi. Apoi m-am răsculat. Am trecut prin focurile vieții și știam că oricând pot să mă întorc la el și să-mi spun oful. De fiecare dată mă primea. nu conta cît eram de cătrănit.

Dacă uitam să-l oblojesc, mă ierta, și-o lua de la capăt, mai viu, parcă. L-am uitat de multe ori, dar m-am întors, smerit. Și el, în nemernicia lui, m-a învățat diverse. Multe diverse. Și prieteni mi-a adus. Mulți. De dușmani, nu vorbesc, că nu-i frumos.

Mulțumesc, Camelia, că m-ai susținut. Mulțumesc tuturor celor care mi-ați suportat sechele și ieșiri. uriesblog.ro merge mai departe.

5 Răspunsuri la 11 ani de uriesblog.ro

  • Florinda spune:

    La mulți ani!

  • Am citit cu emotie acest articol si m-astept sa vazi ca un blog poate deveni atat de mult in viata unei persoane. E minunat sa vezi cum un simplu domeniu online poate deveni o parte din sufletul tau si sa fie alaturi de tine in cele mai dificile momente. Felicitari pentru 11 ani de existenta, cu bune si cu rele, si sunt sigur ca uriesblog.ro va continua sa fie o sursa de inspiratie si suport pentru multi cititori!

  • Am făcut crize urâte când hostingul din america pe care ființam la început mi-a încetinit traficul. Dar m-am mutat de acolo și acum ființez chiar bine.

  • Ce minunat este sa gasesti un loc unde sa-ti poti exprima gandurile, sentimentele sau pur si simplu sa te descarci! Felicitari pentru indrazneala de a incepe acest blog si pentru perseverenta de a-l mentine timp de 11 ani! Este de admirat modul in care ai reusit sa-l faci parte din viata ta si sa gasesti in el un prieten neconditionat. Sunt convins ca a fost o experienta plina de invataturi si de amintiri nepretuite. Mult succes in continuare si te felicit pentru tot ceea ce ai realizat prin intermediul acestui blog!

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.