11 oct. 2020
  |   Nu sunt Comentarii

S-a îmbolnăvit covidul de Trump, desigur, vin alegerile

Pe bune? Cică, Trump bolnav de covid? Pe bune? Adică pe ăla nu-l atinge nici ce-atinge doar el dar s-o îmbolnăvit de covid? Și ăia de-l păzesc sunt bine, așa-i? Desigur. Ei sunt paza. Dar de paza aia vigilentă, sănătoasă, o trecut covidul, noul covid. Fix când apar alegeri.

S-o făcut și bine, repede, că, mno, ce pula lui, e Trump. Pe bune? Colegi ziariști, ne prostim, dar hai s-o lăsăm mai moale. Înțeleg, ne scălămbăim ca să curgă ratingul. Dar să-mi spui că Trump s-o îmbolnăvit de covid înseamnă blasfemie. Înțeleg, te plătește la greu Casa Albă să spui prostii, numai că nu toți sunt proști.

E bine Trump? Da? Bine, bravo. Eu vin cu o idee, bă, ziariști faini, dacă îl mai îmbolnăviți din nou pe Trump sigur câștigă. Punem pariu?

Și acum una și cu tine, Ștramp. Înțeleg, gemene, nu erau chiar germene, prin urmare s-au surpat. Te înțeleg, te mai vrei. La mine plouă, tu ești covidit, mor toți în jurul tău, nedeclarați, tu, desigur, un mare președinte.

Ce coincidență, să fim amândoi luați, ascultați. Numai că tu poți să hibernezi, eu doar încerc să cresc și mă tot scad și mă adun că-mi crește impozitul la bovine. Tu nu te apleci după un leu, eu da. Vorbesc de leul românesc care chiar nu pute scăpat pe stradă, care și când fute nu mai pute.

Zic și io. Nu te supăra, maestre, ai avut la activ, în viața asta, chiar și-un covid. Mă-nclin. Bravo ție! Hai, și-un pronostic, ai șanse mari, banii mulți sunt și la tine, boul de la windows doarme și oricum nu-l interesează așternuturi albe și tâmpiți care îl șterg la cur când se pișă.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.