8 feb. 2016
  |   2 Comentarii

Sunt la ceas aniversar – 3 ani de UriesBlog

În 8 februarie 2013 scriam primul articol pe acest blog. Azi se împlinesc fix trei ani. Îmi aduc aminte cu plăcere de acel moment. Hotărâsem că a venit momentul în care să am propriul meu blog, pe care să scriu despre orice, trăirile mele, experiențele mele, aventurile și întâmplările altora, sfaturi, păreri, sugestii, evenimente din viața de zi cu zi a românilor, despre fotografie, artă, asigurări etc.

Încet dar sigur blogul a crescut și-a devenit propriul meu copil de suflet. Au fost momente când am fost dezamăgit de cele scrise de mine sau de cele comentate de alții. Am primit laude dar și multe păreri și reclamații urâte, care pot descuraja, demoraliza sau chiar traumatiza. Dar nu m-am poticnit, am mers înainte, cu bune, cu rele, cu satisfacții, cu mintea și sufletul deschise spre progres, spre viitor.

Am pornit cu doar trei sau patru cititori fideli, pe parcurs au venit și alții, traficul a crescut constant. Un an de zile m-am retras din viața publică și nu am scris nimic. Și totuși, traficul a rămas același, nu a crescut dar nici nu a scăzut.

Hostingul l-am avut la HostGator. În data de 21.01.2016 am avut 9.920 de vizitatori unici, 10.955 de afișări și m-am clasat pe locul 6 în clasamentul pe țară la categoria bloguri. Cel mai citit și distribuit articol: Ce ar trebui să știe deținătorii de polițe RCA și nu știu – peste 4000 de distribuiri, 108 comentarii. În luna ianuarie 2016 am avut 37.224 de vizualizări. Cel ma citit articol este un advertorial despre dragoste și iubire.

Din cauză că Hostgator mi-a pus frână la trafic, în ianuarie a.c. m-am mutat la xServers și pot spune că sunt mulțumit. În luna decembrie 2015 mi-am făcut tema prietenoasă și cu dispozitivele mobile. Am muncit puțin dar a meritat.

În linii mari cam astea sunt statisticile de la începuturi și până în acest moment. Mai multe date tehnice poți găsi pe pagina Despre Urieș.

Am vrut să-i fac tort, dar m-am răzgândit. Dar dacă primesc unul nu mă supăr și nici nu-l refuz. Dar un pahar de vin în cinstea blogului și implicit a mea tot o să beau. Invit și pe alții să sărbătorească alături de mine. Iar cititorilor mei le mulțumesc că mi-au fost alături, că nu s-au supărat prea tare pe mine când nu am scris sau când m-am exprimat greșit sau prea vulgar și mai ales pentru că mă citesc și au ales să interacționeze cu mine și cu ideile mele ca blogger.

Colaboratorilor și partenerilor, de asemenea, le mulțumesc pentru încredere și le promit că voi depune mai departe toată seriozitatea pentru colaborări reciproc avantajoase. Wow ce protocolar am scris…

Deci, bea cineva un pahar de vin cu mine?

2 Răspunsuri la Sunt la ceas aniversar – 3 ani de UriesBlog

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.