29 iun. 2013
  |   16 Comentarii

Trei zile de calvar

In ultimele zile am avut parte doar de cosmare. Prima data s-a stricat rooter-ul de la firma. L-am resetat, reconfigurat, resuscitat. Nimic, verdictul final: mort prin asfixiere cu energie electrica. Mno, ce sa fac. Am luat altul. Actul doi, schimbat rooter, nu merge intrnetul pe laptop. Pai si eu ce fac daca nu am net? Suna la provider, ala zice ca la el merge. Da, omule, da la mine nu merge, zic, nervos! Ma rog, o zis ca imi trimite pe cineva. N-o venit nimeni, decat dupa ce i-am sunat pe toti de la rds, dar deja era tarziu, rezolvasem singur.

Actul trei: instaleaza windows, programe, casuta de email, configureaza, reconfigureaza. Ma asez linistit si dau sa intru pe gmail. Soc, imi spune ca nu e buna parola. Mai goagle, zic, tu te joci cu nervii mei? Pai ieri nu tot cifrele si literele alea le-am introdus? Ma pune frate sa fac giumbuslucuri, flit-flacuri, imi cade fata, im adun falca de pe jos, tot nimic. Mi-am pus la indoiala memoria si tot ce cred eu ca am bun. Intr-un final, primesc si raspuns: ne cerem scuze, a fost de la noi. Poftim? Ma rog, nu va mai plictisesc. Ma asteapta un gratar si niste prieteni.

Si ca sa nu va plictisiti va las cu galeria de imagini de mai jos.  E vorba de diverse. In alta ordine de idei precizez pentru cine este interesat ca fotografiile nu-mi apartin. Habar n-am de sursa, le-am gasit prin calculatorul cu windows nou nout. Sa fiti cuminti. O sa revin.

16 Răspunsuri la Trei zile de calvar

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te! Pentru tine e GRATIS.

Dacă îţi place cum scriu adaugă adresa ta de e-mail şi fă-ţi un abonament la articolele viitoare.

Alătură-te celorlalți 68 de abonați

Despre fotografie
Foto Blogger