29 aug. 2013
  |   2 Comentarii

Atentie la conturile de PayPal!

Am primit doua emailuri si amandoua ma atentionau ca inregistrarile celor de la PayPal arata ca nu am raspuns la nu stiu ce intrebari suplimentare, prin urmare cica cei de la PayPal asteapta sa revizuiesc un fisier atasat si sa rezolv problema pe cale amiabila. Nimic altceva decat un email cu scopul de a da click pe un link, care nu are nici o legatura cu PayPal, si sa “primesc” fericit un malware in calculator. Asa ca mare atentie pe ce clicaiesti si tu.

In primul email am primit linkul [ http://1ui.in/?s=9d100f ], iar pe al doilea evident ca linkul era diferit, [ http://ruturl.com/gxC ]. Iti las o poza cu continutul emailurilor venite de la adresa service@int.paypal.com, adresa fara absolut nici o legatura cu compania americana PayPal Inc.

Mesaje PayPal

Mesaje false de la PayPal

2 Răspunsuri la Atentie la conturile de PayPal!

  • Razvan spune:

    Am primit si eu asemenea mesaje si le-am sters din prima. De obicei ma loghez in contul de Paypal cand am nelamuriri si am acolo notificarile in cazul in care exista o problema. Mai sigur asa decat sa dau click pe tot felul de link-uri.

    • Uries spune:

      Da, Razvan, doar ca tu stii despre ce este vorba. Eu am tinut neaparat sa scriu pentru ca stiu multa lume care da click pe orice, oricand fara sa se uite pe ce.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, pentru tine e gratis

Introdu aici adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger