15 aug. 2013
  |   10 Comentarii

Gata. Vacanta. Revin in 5, 4, 3, 2…

Am plecat. Cu autocarul. Ma intorc cu avionul. Unde sunt? Aflati voi. Daca vreau. oricum, e cald. O sa mai apar, din cand in cand. Nu voi sta mult. Desi n-as mai veni. Dar o sa revin. Trebuie sa ma pregatesc de sfarsitul lumii, sa fac curat in casa, sa sterg praful, sa… Stiti voi, asa cum se face la casele mari. Si mici. Am si asigurare de calatorie. Mi-am luat pana la urma si tableta, ca nu am depasit cele zece kilograme admise.

Va las o poza. Ca sa nu ma uitati. Poarta o las deschisa. Nu da muzica tare, nu lasa geamurile deschise. Daca vii cu prietenii nu lasa mizerie. Gata. Am plecat. Hai pa!

10 Răspunsuri la Gata. Vacanta. Revin in 5, 4, 3, 2…

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place cum scriu introdu aici adresa de email pentru a te abona la blog, îți voi trimite notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger