6 nov. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Să ne iubim, să ne încurajăm

În aceste zile de răscruce pentru România cred că ar trebui să uităm de datorii, de ură unii faţă de alţii, de probleme. Ar trebui să ne iubim aproapele, să ne încurajăm, să ne îmbrăţişăm rudele şi să ne focalizăm în primul rând pe marea schimbare a României.

Cu atât mai mult cu cât foarte curând vine vremea Crăciunului. Toată ura pe care o avem să ne-o vărsăm în stradă, alături de cei prezenţi, însă în mod paşnic, pentru a le dovedi hoţilor de politicieni că mentalitatea noastră s-a schimbat, că nu mai suntem atât de naivi, că ştim şi putem fi civilizaţi.

Şi în primul rând să ne încurajăm, indiferent în ce situaţie din punct de vedere social ne aflăm, indiferent de planurile şi idealurile noastre. Da, să ne încurajăm pentru că avem nevoie de mult, de foarte mult curaj. Curajul să rezistăm, curajul să nu cedăm, curajul să mergem înainte, curajul să fim dispuşi chiar să şi murim în stradă.

Este vremea marilor schimbări şi principala schimbare pe care o putem face se află la nivel personal. Nu putem să-i schimbăm pe alţii dacă nu putem să ne schimbăm în primul rând pe noi. De fapt, nu putem deloc să-i schimbăm pe alţii, însă pe noi da.

Deci, să ne ÎNCURAJĂM, să ne IUBIM, să ne IMPLICĂM cu sufletul şi cu mintea.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place cum scriu introdu aici adresa de email pentru a te abona la blog, îți voi trimite notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger