16 oct. 2016
  |   Nu sunt Comentarii

Like ori Update?

Păi da, chiar așa, să dau like sau să aștept rata, cu update? Nici nu mai știi cum să faci. Cât de repede poți să dai niște laicuri? Dar câtă răbdare poți avea să aștepți updateul lui nenea microsoft? Greu de răspuns. Ideea e că toate-s nașpa. Mai ales când e vorba de ales între a te lăsa cuprins de febra laicurilor și așteptarea updateului ce vine tocmai de peste ocean, în cazul meu, adică de la microsoft. Uff, ce termeni, câtă complexitate!

Păi pe bune. Mă hotărâsem să navighez, să dau o raită, să exploatez noutățile de pe facebuc. Și eram chiar hotărât să ofer și laicuri, că ce, numai eu să primesc! Și m-am apucat, încet, încet, în ritmul pe care mi-l permite telefonul meu. Și dau un laic acolo, mai dau unul și dincolo, mai fac un popas pe câte o postare mai neaoșă. Și dau un nou like. Dar ce să vezi? Microsoft îmi închide laptopul și-mi spune că tocmai o să facă un update. Ups… Dar ți-am cerut eu să faci asta?!

Serios? Măi nenea Microsoft, tu chiar profiți de bunătatea noastră. Adică cum te-ai apucat de un update în timp ce eu făceam un likate?

Grav, problem, aș putea spune. Nu, asta nu-i libertate de mișcare, asta nu-i libertate de exprimare, nu, asta-i subjugarea melcilor războinici. Acești melci, fără doar și poate, nu te obligă, nu te bagă-n corzi, pur și simplu te siluiesc, îți spun că-s molcomi dar ei sunt foarte agili și vitezomani. Tu auzi ce zic eu aici, vitezomani?! Nu faci ce vrei tu, ai impresia că te caci când vrei tu.

Deci, să revin. Am vrut să dau un like, două, trei, opt… Ce vorbești?! Nu se poate. Vine nenea Microsoft și ți-o trage pe la spate. Adică vrea fix atunci un mare update. Serios, măi nea Microsoft? E greu, știu, e foarte greu cu intimitatea. Mai are cineva așa ceva?

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.