11 sept. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Contrastele zilei – 11 septembrie 2015

Leul românesc a crescut faţă de principalele valute, dolar, euro şi franc elveţian. Să fie din cauza faptului că suntem în data de 11 septembrie, ziua în care America a fost lovită cutremurător de atentatele de la World Trade Center? (sursa)

Apropo, legat de atacurile din 11 septembrie 2001 unii au o teorie foarte ciudată, se presupune că avioanele care au intrat în cele două turnuri nu erau decât nişte proiecţii holografice. Priveşte.

Iar dacă tot vorbiţi de refugiaţi, hai să vă spun şi părerea mea. Adică ne tot futeţi la melodie cu spaţiul schengen, ba că nu suntem pregătiţi, ba că plouă şi noi nu avem umbrele potrivite, ba că nu avem coaiele destul de mari pentru a face parte din aria schengen, iar atunci când vine vorba de interesele noastre naţionale ne spuneţi că nu noi decidem câţi refugiaţi să primim în ţară, ci voi. Angela Dorothea Merkel, ştii ceva, mai lasă-ne.

Dacă eşti prins cu un aparat de gruiaj rişti să fii amendat deoarece un astfel de sistem este interzis în toată Europa. Aşa, şi? Vrei un aparat de bruiaj? Caută pe net, o să dai peste bruiaj.com, spre exemplu, care îţi oferă cea mai largă gamă de aparate pentru bruiaj. Cum se pun ei la adăpost faţă de cadrul legal? Spunând că produsele lor sunt dispozitive cu un caracter educaţional. Pe bune?

Produsele noastre sunt dispozitive cu un caracter educaţional. Nu le folosiţi în scopuri ilegale! Nu ne asumăm responsabilitatea pentru scopurile utilizării produselor achiziţionate! Clienţii noştrii sunt de acord cu aceşti termeni prin acceptarea lor şi îşi asumă în totalitate responsabilitatea privind scopul utilizării şi întrebuinţării produselor de pe acest site!

Asta-i din seria “unicat în lume, ca la noi la nimeni”. Angajaţii de la Primăria Generală a Capitalei nu-şi pot primi salariile pentru că Oprescu nu poate semna documente, el fiind ascuns momentan în arestul poliţiei. Vă dau eu soluţia. Luaţi documentele, un pix, mergeţi la celula primarului şpăgar şi puneţi-l să semneze, ca primarul, evident, cu mâna scoasă pe vizetă şi cu ochii aţintiţi la Sile Cămătaru, care cică o fost montat să-l intimideze pe deţinutul Sorin de la şprimărie. (sursa)

Nini Săpunaru, preşedintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din Camera Deputaţilor, aberează din nou. Cică doar noi putem cultiva soia modificată genetic. Băh, tu eşti prost? Eu te ştiam prost încă de pe vremea când aveai frâiele vămilor româneşti, dar credeam că te-ai deşteptat dacă te-or pus şefii la agricultură!

Ştiu sigur că toţi agricultorii mari vor să cultive soia modificată genetic. Problema este că noi mâncăm soia modificată generic, toate animalele noastre o mănâncă în furaje, este liberă la consum, dar nu este liberă la cultivare, iar singurii din Europa care pot să o cultive cu succes suntem noi. (sursa)

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.