7 sept. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Contrastele zilei – 7 septembrie 2015

Primarul Sorin Oprescu a fost arestat de DNA sub acuzaţia că ar fi luat mită. Aşa spune DNA. Aşa spune şi-o parte a presei. Aşa cred şi eu, pentru că nu am crezut o clipă că „bucătarul” capitalei nu îşi taie şi lui o felie din caşcavalul care intră în primărie. Curioasă este partea cu recunoscutul faptelor. Nimeni, dar nici un acuzat cu funcţie publică nu a recunoscut că a şi făcut ceea ce spune DNA că a făcut. De ce? Of, of, Oprescule, Oprescule! Doctore, doctore! Chiar şi tu te-ai aşa cum s-or şi alţii ca tine? (sursa)

Papa Francisc le-a sugerat tuturor parohiilor şi comunităţilor religioase din Europa să primească câte o familie de refugiaţi. Foarte bine, un sfat înţelept. Sunt curios să văd câţi popi vor fi dispuşi să-şi împartă darurile primite la înmormântări cu refugiaţi din Siria. (sursa)

Din ce în ce mai mulţi bloggeri sunt ameninţaţi şi sancţionaţi pentru că au curajul să-şi spună părerea şi mai ales să dezvăluie afaceri sau practici ilegale. Unul dintre aceştia sunt şi eu. De curând a avut probleme şi Sebi. Oare cine urmează?

Am fost la DacFest, un festival despre obiceiurile dacilor şi romanilor. După terminarea ediţiei a treia pot spune că evenimentul se desfăşoară din ce în ce mai bine. Când femeile dace nu vor mai avea ruj şi fard pe faţă va fi şi mai bine. Azi o să revin asupra subiectului DacFest într-un articol dedicat.

Nu le mai ajung banii înalţilor, preasfinţiţilor şi preafericiţilor din România. Ca să faci faţă cheltuielilor de la “centru” trebuie să fii un popă care îşi duce la îndeplinire targhetul financiar impus de comenduire. Nu-ţi faci planul, te duci să slujeşti la săraci. La smântână şi la caşcaval rezistă doar popii cu ambiţii mari. Vezi aici ce au păţit unii popi din cauză că au vândut prea puţine lumânări.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, pentru tine e gratis

Introdu aici adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 67 de abonați.

Despre fotografie
Foto Blogger