16 dec. 2013
  |   12 Comentarii

Solfegiu de noapte

Ca sa nu uitam partitura principala ne recompunem in fiecare noapte, ne oferim un nou solfegiu, dupa care ne ghidam in somnul pe care il vrem calauza spre dimineata ce ne dorim sa vina, dar incet, sa nu ne trezeasca brusc din somn. Portativul suporta toate notele posibile, fie ele de soprana, fie de bariton. Importanta este ordinea in care sunt puse, altfel putem solfegia fara ritmul potrivit… Iar visele devin astfel simfonii unicat, una si una, una peste alta, dar precise.

Solfegiem cu drag in fiecare noapte si ne trezim mereu dupa un scenariu anume. Timpul il avem ca dirijor, iar viitorul este publicul, el este singurul care decide mereu si mereu daca meritam aplauze sau nu. Parerea mea poate parea ireala, dar nu este, am desenat doar un solfegiu, sa aveti si voi un model pentru la noapte. Solfegiati dupa el.

Trandafir

Solfegiu de noapte

12 Răspunsuri la Solfegiu de noapte

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.