26 iul. 2015
  |   2 Comentarii

Şi eu spun NU VIOLULUI!

Începând de astăzi pornesc şi eu campania NU VIOLULUI! Fac asta în semn de solidaritate cu toate victimele acestui flagel, dar în mod special cu victima celor şapte violatori din Vaslui. Am dat comandă şi de tricou personalizat pe care am cerut să fie inscripţionat mare şi la vedere NU VIOLULUI!.

Cine doreşte să se alăture campaniei mele mă poate contacta pe privat pentru banner sau pentru tricouri personalizate cu însemnele campaniei mele.

Atât pot face, atât fac. Deocamdată. De stat cu mâinile în sân nu pot să stau. Vezi aici părerea mea despre violul celor şapte „crai” de la Vaslui.

Vin chiar şi cu o propunere: legea să fie modificată, iar celor care recurg la viol să li se taie scula jos. Sunt convins că astfel rata violurilor va scădea sub 1%. Punct.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.