11 dec. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Adio asigurări RCA făcute preferențial

Pe platforma online pe care se emit asigurările RCA există un buton magic care stabilește dacă mașina ta este autoturism sau autoutilitară. În cazul în care ai o autoutilitară tariful este mai mare decât în primul caz. Unii agenți de asigurări, pentru a câștiga un client, indiferent de situație apăsau pe butonul magic care schimba tariful instantaneu, în loc de autoutilitară îi spuneau softului că mașina este un autoturism, mergând astfel pe un tarif preferențial, adică mai mic, fapt care îl mulțumea foarte tare pe client. Numai că în acel caz RCA-ul era și nu prea era valabil.

Începând de astăzi această practică a devenit istorie. Platforma de emitere RCA comunică direct cu baza de date de la Registrul Auto Român, astfel că, indiferent ce-i spui tu programului să facă, la final, după ce introduci toate datele de identificare ale mașinii, alăturat apare o căsuță cu informațiile precise ale mașinii. Gata cu șmecheriile, RCA-ul nu se mai emite preferențial. Dacă este autoutilitară, rămâne autoutilitară. Vezi foto.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place cum scriu introdu aici adresa de email pentru a te abona la blog, îți voi trimite notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger