4 dec. 2019
  |   Nu sunt Comentarii

Aia se fute de se rupe! Să mori tu, ai futut-o tu? Iarna de ce te piși pe tine? Că nu ți-o găsești?

Bă, băieți, cărora vi se fâlfâie în loc să vi se bălăngăne, ca la bărbați, n-o mai ardeți, frate, cu chestia aia de căcat cu care vă doriți să păreți interesanți la birt, gen ”bă, aia se fute în draci, doi, trei lei și bagi pula în ea!”.

Bă, băieți, băi pizdificaților, băi purtători de fuste și silcoane pe curul vostru fleoșcăit, femeia aia de care vorbiți voi, se fute că vrea ea, mă, nu că vreți voi. Voi doar vă imaginați că se fute în draci, cu oricine și oricând. Pizda, fătălăilor, nu e-n palmă. Dacă ați fi mers și voi măcar o singură dată la lecția de anatomie chiar și mama voastră ar fi putut afla că o pizdă se află și între picioarele ei.

Și femeia de pe centură se fute cu tine ”în draci”, chiar dacă o plătești, însă doar dacă cumva te place. Excepțiile confirmă regula, zic și io. Dar, în general, femeia de pe centură se fute că vrea bani și se așteaptă să termini repede, chiar dacă acasă, poate, se fute în draci, adică chiar și două ore, cu un singur mascul sau cu un dildo.

Aia-i moartă după pulă! Să mori tu! Singura pizdă pe care ai văzut-o în viața ta e nețesălata lu` nevastă-ta și deja ai păreri avizate? Bă, prostie anemică cu pizdă-n cap în loc de creier, nevastă-ta e moartă după pulili altora pentru că tu nu ai așa ceva!

Niciodată n-am ascultat de ce mi-ați spus voi. Oricare femeie se fute pentru că așa vrea ea. În draci sau în dumnezei, depinde de bărbat, dacă o fost la… Arsenie sau la… Preafericitul aurit. Ai doar o atitudine machiavelică și jur pe barba lui Belzebut, că proastă creatură ești atunci când faci o femeie curvă. Curvă-i leoaica, cățeaua, mâța, evanghelica, prea fericitul pulii care pute a haur. Femeia nu-i curvă, e cumva, ce, tu, manelistul ortodox care te dai, nu ai cum să înțelegi.

Știu, o să vină femeile necrofage și-o să-mi spună că am scris când eram aproape mort, o să vină nefericitele și-o să-mi spună că am scris prea trist, o să vină ortodoaxele și-o să-mi spună că am fost prea neortodoxit când mo botezat mama. Și mai știu că voi fi acuzat de păcate arseniebocisme, de la moda arsenie boca.

În fine, doar spuneam, deci gândește. Aia nu se fute în draci, pentru că spui tu, aia se fute că vrea ea. Nu-i cel mai tare articol pe care l-am scris, dar am vrut să-ți dau doar o palmă, la funduleț, PIZDIFICATORULE, că prea m-am săturat de fustele tale, pizdificatule.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.