27 nov. 2019
  |   Nu sunt Comentarii

Ăștia de strigați toată ziua mama, mama, m-ați disperat!

Mama, fă-mi în cap. Pe cap, proasta pământului. În cap poate să-ți facă în varză, că ești varză. Mama, fă-mi pe picior, că am o pulă pe el. Dă-o la o parte. Dar îmi place, mama! Mama, vreau pufuleți. Mama, cât mai avem până la punctul ge? Punctul ge e în pizdă, prostanco. Mama, eu de ce nu sunt acasă de 1 decembrie? Pentru că tre` să te faci bine, proasto. Un pic mai bine. Mama, eu de ce am scurgeri de sânge? Pentru că te-ai futut aiurea, proasta lu` MAMA.

Mama, de ce curge sânge din mine? Pentru că, Alinuța lu` mama, te-ai futut invers. Mama, dar de ce e sângele roșu? Pentru că ești tu proastă, mama. Mama, dar eu de ce nu știu cum să mă piș fără tine la 22 de ani? Pentru că tu ești proastă, mama.

Bă, ai întâlnit și tu proaste de genul ăsta? Bă, cât poți să taci fără să-i spui uneia care-i proastă cu spume, că-i proastă? Mie îmi vine să-mi fac firmă de emitere certificate de proaste cu acte în regulă.

Mama, pot să mă piș pe uretră, chiar dacă am 22 de ani? Mama, pot să te țin de mână și când mă fut? Mama, mama, ăla mi-o băgat pula în pizdă, mama, mi-o băgat-o bine? Mama, eu de ce am rămas gravidă? Mama, eu mai pot să ejaculez dacă nu mai pot să fac copii? Mama, mama, Unde ești, mama?

Mama, dar eu de ce nu am prieteni? Pentru că-ți rozi unghiile, proasto. Dar, mama, de ce nu mă pot opri din ros unghiile? Pentru că-ți rozi unghiile.

Dar, mama, e mult până acolo. Cam da, mama. Bine, mama. Mai avem un pic, mama. Vezi, mama, e ziuă. Văd, mama. Și apoi se face seară și la 22 de ani, mama? Da, mama, și la 22 de ani se face mai apoi seară. Bine, mama. N-am știut. Acum poate o să știu.

Dar, mama, pot să trăiesc. Da, mama. Păi cum e să trăiești, mama? Așa cum faci tu acuma, mama, ca o… mama. Bine, mama. De azi o să trăiesc. Cum, mama? Păi cum mi-ai zis tu. Bine, mama. Trăiește. Dar simți că trăiești? Da. Bine, mama, trăiesc.

Mama, e dimineață. Da, mama. E fain. Știu, mama. Mama, dar de ce ăsta nu și-o băgat pula în mine? Nu știu, mama, probabil că încă doarme. Păi de ce doarme? Mama, doarme. Și eu de ce sunt trează? Pentru că te-ai trezit, mama. Aha. Și de ce m-am trezit. Nu te-ai trezit, mama. Doar dormi pe tine. Cum dorm pe mine, mama? Lasă, îți explic în altă viață, mama.

Mama, dar tu de ce ești mama? Că sunt mama. Mama, de ce ești mama? Că-s mama. Mama, mama, hai, te rog, mama, de ce ești mama? Pentru că-s proasta de mă-ta, adică mama.

Mama, vreau să beau apă. Bea. Am 22 de ani, mama, te rog ajută-mă. Pe sus sau pe jos. Nu, mama, bea de pe jos. De pe care jos, mama? Pe sus e plin de apă, pot să beau și de acolo? Da, mama. Bea apă și atât.

Mama, mama, vreau muzică. Unde, mama? La naștere? De ce, mama? Ca să-l fac violonist. Mama, nu mai bine îl faci manelist? Mama! Da, mama? Și uite așa au trăit fericite până la adânci bătrâneți. Cu mama și cu mama.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place scrisul meu vâră-te aici cu adresa de email pentru a te înțepeni definitiv (abona) la blogăritul meu, mai apoi, îți voi trimite notificări atunci când debitez articol nou. Să nu te superi.

Despre fotografie
Foto Blogger