12 aug. 2013
  |   2 Comentarii

Anna Lesko feat. Pavel Stratan leagana barca

Anna Lesko si Pavel Stratan au hotarat sa legene barca pentru a face valuri in dulcele stil moldovenesc, caracteristic cantecelor lu’ Stratan. Da, de un single cu care au iesit pe piata cei doi este vorba. La un moment dat, Anna il intreaba pe Pavel daca e sigur ca vrea s-o ceara in casatorie, in gluma, evident. Ma, eu pe Stratan il ascult de cand s-o lansat in muzica si mi-o placut muzica lui tare mult, are ceva ce parca suna a realitate foarte faina. Primul lui CD original l-am cumparat in 2004, cand mi-am pus pirostriile, am facut atunci multe valuri pe masina, chiar cand ma duceam sa dau cu limba in borcanul cu miere.

De mult asteptam ceva nou de la artistul asta, nu neaparat si de la Lesko, desi o plac si pe fata asta, ca femeie mai mult. “Leagana barca” nu-mi place, sincer, s-a mulat mai mult pe fustele Annai, desi fatuca din barca reuseste cu mare talent sa pronunte versurile cu accent moldovenesc. No bine, ma! Pavel se pierde parca in peisaj, desi un videoclip destept sigur il va mai scoate putin din fundal. Sau poate nu. Piesa asta-i buna pentru mare, la zbantuiala, da, acolo sunt sigur ca as gusta-o la maxim. Oare pentru asta s-o facut!

La muzica si text a butonat si Stratan, lucru bun, de altfel. Lesko a stat deoparte, ca nu o prind activitatile astea. Nu sunt rau, sunt doar un privitor care observ cate ceva, cateodata, si imi dau si eu cu parerea, no, ca la romani. Da’ trompeta e tare dom’le! Insa trecerea lui Lesko de la accentul moldovenesc la cel de mare diva nu pot s-o gust, asa cum nici incercarea de a o imita pe Jojo nu ma prinde in mrejele melodiei. Totusi, asculta piesa, vezi, poate iti place, ca mie mi se pare ca se termina prea brusc si parca nu are destula sare sau boia dulce, de moldova. Da’ poza aia-i faina, chiar face valuri, sau o sa faca.

2 Răspunsuri la Anna Lesko feat. Pavel Stratan leagana barca

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.