28 mai 2016
  |   Nu sunt Comentarii

Avem un nou brand de țară, la prostie – Denisa Rifai

Chiar o plăceam pe fata asta, așa ca și femeie, desigur. Chiar am crezut că încetul cu încetul Denisa de la (i)Realitatea o să capete experiență și odată cu acest fapt se va deștepta, va deveni chiar mai isteață. Ce vorbești? M-am înșelat la maxim.

În ultima vreme, Denisa Pericol Public – cum i-a spus Dragoș Pătraru, calcă în gropi și gafează de mai că-ți vine să crezi că ea știe de vreun concurs de prostie și ca să-l câștige la sigur a decis să concureze singură și pe ascuns.

Prima dată s-a luat la harță ca o țață cu o fostă colegă de redacție, la Ora Primarului emisiune difuzată de aceeași televiziune, Realitatea TV. Am avut impresia că se vor părui. Din lipsă de inspirație sau din lipsă de acel ceva care te ajută să formulezi fraze și idei logice, Denisa noastră, devenită în scurt timp un brand de țară, la prostie, desigur, o întreabă pe Laura Chiriac, candidat la Primăria Sectorului 3, dacă are copii sau dacă știe cum se numesc actele semnate și emise de un primar.

Mai apoi vine și constată, alături de un candidat la Primăria Sectorului 2, că șinele de tramvai sunt murdare. Ești fantastică, Denisa. Dar oare nu ai observat tu, cu istețimea aia de fată cu multiple valențe în administrația locală, că și pantofii patronului tău sunt uneori murdari? Nu ai observat că și tu vorbești uneori murdar? Se poate așa ceva? Cum, n-ai observat?

Aceeași Denisucă dă din nou cu mâța de gard când vrea să pară mai isteață decât e fix în fața candidatului Nazare. Precizez că Nazare candidează pentru funcția de primar la Primăria Sectorului Unu.

Denisa: Aveți un slogan, domnule Nazare, care sună în felul următor: Tu cu Mine Suntem Unul. Domnule Nazare, ce slogan îi ăsta? Cum adică tu cu mine sau eu cu dumneavoastră suntem unul?… Eu înțeleg că sunteți necăsătorit, dar chiar așa, cu tot sectorul sau cum? Pe rând, la grup, separat?

Nazare: Esența, practic, a întregului program al meu se referă la un parteneriat cu locuitorii sectorului unu…Tu cu mine suntem unul…

Denisa: Cam sună a împreunare, nu a parteneriat, domnule Nazare și mie îmi vine să zâmbesc. Sună a împreunare… Vă împreunați cu tot sectorul?

Și la faza asta am picat pe gânduri, evident, după ce am dat frâu liber expresiilor licențioase. Eram singur, așa că mi-am permis să fiu și eu porcos, că dacă Denisa își permite să fie atât de proastă pe un post de televiziune național eu de ce n-aș fi slobod la gură în spațiul meu privat?

Băi fată, se pare că,vorba aia, tu ar trebui să te duci din nou la grădiniță. Și știi de ce? Pentru că întrebându-l pe Nazare, mai apoi, ce e acela un document?, mie îmi pari o fetiță care o roagă pe doamna educatoare să-i spună unde se duc norii când se duc (era o reclamă pe tema asta, îți amintești?)

Denisa Rafai, or fi toți candidații la primăriile din București falși și cu interese ascunse, oi fi având tu o meserie care presupune să constați, ți-o fi dat dreptul domnul Gușă să debitezi absolut tot ce dorești tu la emisiunea Ora Primarului, dar nici chiar așa. Mai greșește lumea, dar tu ne intoxici.

Nu am cum să scot (i)Realitatea de pe cablu, nu am cum să-ți interzic să mai vorbești în public, nu am cum să nu dau peste multele tale perle absorbite de tot internetul, dar pot, în schimb, să-ți spun că îndeplinești toate condițiile pentru candidatul perfect la funcția de bufon al României.

Măi să fie, și tu chiar îmi plăceai. Și-acum te plac, numai că te plac altfel. Dar cine sunt eu să-ți spun ție toate astea? Dar o părere despre tine și despre alți jurnaliști care involuează în loc să evolueze pot să-mi dau cu părerea, nu-i așa?

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, pentru tine e gratis

Introdu aici adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 68 de abonați.

Despre fotografie
Foto Blogger