12 aug. 2013
  |   Nu sunt Comentarii

Bravo Nikon, bravo Skin Service SRL (publicitate gratuita)

Felicitari firmei Nikon pentru alegerea echipei de service pe Romania, felicitari firmei Skin Service SRL pentru promptitudinea si profesionalismul de care dau dovada in relatia cu clientii. In tara asta mai trebuie sa si laudam, atunci cand avem ocazia, nu doar sa hulim si sa blamam. Si acum am avut ocazia odata cu trimiterea in service a unui aparat foto marca Nikon. Hai sa vedem cum s-au derulat lucrurile.

Cineva m-a rugat sa-i trimit in service un aparat foto Nikon COOLPIX L25 pe motiv ca butonul de declansare ramanea blocat dupa doua, maxim trei fotografii, aparatul fiind inca in garantie.

In data de 08.08.2013 contactez firma de service pe Romania, Skin Service SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Ocna Sibiului nr. 46-48, parter si subsol. Cineva de acolo imi spune sa pun totul intr-un pachet si sa-l trimit la ei impreuna cu bonul de achizitie si cu defectul constatat.

Cargus preia coletul in aceiasi zi, adica joi, iar vineri dimineata primesc mesaj de confirmare a preluarii aparatului direct pe telefonul mobil. Tot vineri primesc din nou mesaj prin care sunt instiintat ca obiectivul a fost reparat si ca va fi predat in aceeasi zi la firma de curierat pentru livrare. Pentru ca sambata firma Cargus nu face livrari, am primit coletul azi, adica exact cu vreo 30 de minute inainte sa scriu acest articol.

Aparat foto NikonIn pachetul returnat am primit si o fisa de service, cu data, ora de intrare si iesire, cu defectiunea reparata si cu persoana care a efectuat lucrarile. Totodata am primit si un cod prin care am primit acces online la situatia produsului care a stat in service.

Am deschis cutia si am inceput sa fac poze. Aparatul functioneaza normal, clientul este multumit, eu am zis “Se poate, dom’le!”, iar acum scriu acest articol pentru a va spune ca in cazul in care aveti un Nikon defect apelati cu incredere la unitatile de service ale firmei Nikon din Romania. Precizez ca nu este vorba de un articol publicitar, am scris chiar cu placere si din acest motiv mai spun odata: bravo Nikon, bravo Skin Service.

Pe site-ul nikoristi.ro gasiti informatii ajutatoare incepand de la parteneri, service, comunitate, garantie, concursuri etc.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.