21 mai 2021
  |   Nu sunt Comentarii

Când Drăncilă, Veorica, ajunge și la benere, înseamnă că România nu mai există

O spun, ca blogger, ca om, ca român, cumva, doar atât, am băltit pula. Scuze de băltit. Veorica, Zdrăncilă, proasta României, ie la benere. Îl consiliază, uneori, chiar și pe Isărescu. Deșteaptă femeie. Are substanțe, în sânge, femeia asta. Curg metri cubi de inteligență din ea atunci când pronunță orice, orice. Se scurgea și Dragnea când era. Șah și mat. La noapte o să ningă. Glumesc. Doar drăncilește Cu iscăliți. Ioane. Pleacă și apusul și spusul din bancnote, când puți de prostie și ești și beneristă, drăncilește vorbind.

Curgeau trei iezi și două cușete. Implicit, n-am glumit. Astea chiar există. Când confunzi topografia cu tipografia ai o problemă cu latrina. A, scuze, vorbeam de Zdrănilă, asimtomatic corbind, când încerca, cumva, să-ți calculește ambalajul, perversus vorbind.

Gata.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, pentru tine e gratis

Introdu aici adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger