3 aug. 2013
  |   4 Comentarii

Comentarii la liber

Am dat drumul la comentarii, adica am concediat moderatorul. Asta nu inseamna ca este liber si spammul. Daca ai cu adevarat ceva de zis esti liber sa o faci, daca postezi tampenii insotite de linkuri care duc spre nu’s ce minunatie de site atunci fii sigur ca moderatorul este pe faza si s-ar putea sa te irosesti degeaba.  Consider ca la unele comentarii alti vizitatori poate vor sa dea un raspuns, daca ele se afla pe lista de asteptare atunci e greu de raspuns la ceva ce nu se vede. Acesta este unul dintre motivele pentru care am scos moderarea comentariilor.

Au fost numeroase spammuri si sunt sigur ca vor mai fi si altele, pentru ca sunt multi nebuni care cred ca se pot instala intr-o casa chiar daca nu sunt doriti. Nu pot sa stau doar langa laptop pentru a verifica si a spune asta merge, asta nu merge, asta e spam, asta nu e spam.

Oricum sunt la capitolul curatenie generala pe blog, sterg praful, dau cu lavabil, mai chituiesc o gaura, schimb ordinea tablourilor, mai dau din chiriasii neseriosi afara si, mai ales, revizuiesc gardul, leopardul si paza din jurul casei. Sunt cu casa in lucru, cum se spune, asa ca moderatorul deocamdata este prin zona si … musca rau.

Sper ca ne-am inteles, bineveniti sunteti oricand, usa este deschisa pentru toata lumea, numa’ bocancii sa-i lasati la intrare si inainte sa intrati asigurati-va ca stiti sigur ce vreti.

4 Răspunsuri la Comentarii la liber

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te! Pentru tine e GRATIS.

Dacă îţi place cum scriu adaugă adresa ta de e-mail şi fă-ţi un abonament la articolele viitoare.

Alătură-te celorlalți 68 de abonați

Despre fotografie
Foto Blogger