3 aug. 2013
  |   4 Comentarii

Comentarii la liber

Am dat drumul la comentarii, adica am concediat moderatorul. Asta nu inseamna ca este liber si spammul. Daca ai cu adevarat ceva de zis esti liber sa o faci, daca postezi tampenii insotite de linkuri care duc spre nu’s ce minunatie de site atunci fii sigur ca moderatorul este pe faza si s-ar putea sa te irosesti degeaba.  Consider ca la unele comentarii alti vizitatori poate vor sa dea un raspuns, daca ele se afla pe lista de asteptare atunci e greu de raspuns la ceva ce nu se vede. Acesta este unul dintre motivele pentru care am scos moderarea comentariilor.

Au fost numeroase spammuri si sunt sigur ca vor mai fi si altele, pentru ca sunt multi nebuni care cred ca se pot instala intr-o casa chiar daca nu sunt doriti. Nu pot sa stau doar langa laptop pentru a verifica si a spune asta merge, asta nu merge, asta e spam, asta nu e spam.

Oricum sunt la capitolul curatenie generala pe blog, sterg praful, dau cu lavabil, mai chituiesc o gaura, schimb ordinea tablourilor, mai dau din chiriasii neseriosi afara si, mai ales, revizuiesc gardul, leopardul si paza din jurul casei. Sunt cu casa in lucru, cum se spune, asa ca moderatorul deocamdata este prin zona si … musca rau.

Sper ca ne-am inteles, bineveniti sunteti oricand, usa este deschisa pentru toata lumea, numa’ bocancii sa-i lasati la intrare si inainte sa intrati asigurati-va ca stiti sigur ce vreti.

4 Răspunsuri la Comentarii la liber

  • Sonia spune:

    Eu zic că este bună mișcarea cu renunțatul la moderarea comentariilor. Pe mine mă enervează acest sistem. Pe blogul meu am fost nevoită o singură dată să moderez un comentariu cu limbaj licențios. Iar Akismet-ul își face treaba cu spam-urile. Nu ajung pe blog.
    Chiar și în cazul postărilor cu subiecte controversate discuțiile rămân în sfera bunului simț dacă tu știi să impui acest lucru. Și după câte am văzut ai făcut-o. Nu cred că vei avea neplăceri.
    Altfel îmi place cum îți zugrăvești noua casă. Poate doar poza cu al tău „cățel” ar necesita puțin photoshop.
    Spor la redecorat și inspirație maximă. 🙂

    • Uries spune:

      Da, exact pe Akismet il las de paza la comentarii, se pare ca stie ce face. Am avut numeroase spammuri, dar totusi o sa las cale libera, daca se strica treaba si santinela de servici nu mai face fata ma pun iarasi strajerul de baza. Sper sa nu fie nevoie.

      Cat despre mine si ciobanesc spun ca intentionat am lasat lucrurile putin in ceata, nu de alta da’ exista ceva mai clar pe la „Despre mine”. Multumesc pentru spor, ceea ce iti doresc si eu!

  • Dana Lalici spune:

    Si mie mi se pare buna renuntarea la moderare. Nu prea o inteleg pe bloguri, cel putin nu pe cele pe care circul eu> Spamurile se filtreaza de multe ori singure si atunci de ce ai avea nevoie de moderare? Poate numai daca autorul nu vrea sa apara comentarii cu care nu este de acord. Dar de ce nu ar fi de acord? O parere contrara, bine argumentata, e binevenita, dupa parerea mea. Spor la curatenie! 🙂

    • Uries spune:

      Moderarea e buna atunci cand scrii rar si ai doi, trei vizitatori, iar restul de 100 sunt spammeri. Dar exista pluginuri care devin moderatoare in locul tau, desi un filtru uman e uneori mai bun decat orice.

      Nu am respins comentarii decat atunci cand cineva si-a scos si si-a bagat toate organele genitale, desi s-a tot chinuit sa le bage si nu intrau, ca erau miculute rau. 🙂 Eu zic ca atunci cand intri in casa cuiva, chiar daca usa este larg deschisa, mai intai te stergi pe bocanci, iti pui codexul de buna purtare si apoi patrunzi, altfel nu esti decat un idiot care sufla pe teava de esapament pentru a deschide usile unei masini… incuiate.

      Spor am, timpu-i limitat, bata-l vina!

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.