8 oct. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Contrastele zilei – 08 octombrie 2015

SRI a făcut public raportul de activitate pe anul 2014. Concluzia? Suntem ascultaţi, tot mai ascultaţi… “În 2014 au fost puse în executare 44.759 de acte de autorizare, dintre care 2.762 mandate de securitate naţională şi 2.496 mandate pentru SRI, 42.263 mandate de supraveghere tehnică şi 2.410 ordonanţe aparţinând structurilor Ministerului public şi DNA. Se constată faţă de 2013 o creştere cu 15,11% a numărului de autorizări.” (sursa)

Există câini care îşi fac “patul” după ce se trezesc dimineaţa, chiar dacă dorm într-un adăpost pentru animale. Un Dog Shelter face asta în fiecare zi cu speranţa că cineva îşi v-a dori să-l facă coleg de curte sau de apartament. Priveşte.

Semne din partea partenerului care ar trebui să-ţi dea de gândit. (sursa)

Braconaj la cerb surprins de camere de supraveghere ascunse. (sursa)

Un cretin a sunat la 911 să se plângă că nevastă-sa nu vrea să facă sex cu el. Bă eşti prost? (sursa)

Contrastul zilei: cancaniştii publică astăzi o ştire prin care fac vâlvă pentru faptul că nişte femei au venit la înmormântarea avocatei Paula Iacob cu o coroană de flori pe care scrie „Prietenele tale”. Da’ ce pălăria mea trebuia să scrie pe coroana aia, „extraterestrele tale”? Băh, când n-ai ce să cancanizezi te iei şi de aerul care iese din curul lui Obama când se băşeşte. (poftim)

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.