10 nov. 2015
  |   1 Comentariu

Contrastele zilei – 10 noiembrie 2015

Glasul străzii se stinge încet-încet. Asta chiar nu trebuie să se întâmple. Chiar dacă luăm o pauză trebuie să revenim în forţă. 1 Decembrie trebuie să ne găsească în stradă. Dacă ne culcăm din nou pe-o ureche riscăm să murim ca naţie, ca popor. Asta ar înseamna că am pierdut lupta cu timpul, cu partidele, cu politicienii corupţi, cu noi.

Au ieşit în stradă şi cei din diasporă, nu avem voie să-i dezamăgim. Dacă am rămas în ţară trebuie să ne luptăm mai departe pentru ea. În unele oraşe vocea străzii a fost confiscată, la fel cum s-a întâmplat şi în ’89. NU, nu putem să facem aceleaşi greşeli. Suntem mulţi, dar dacă stăm în case suntem puţini, foarte puţini, adică nu existăm.

Pe data de 1 Decembrie trebuie să ieşim în stradă cu toţii, acela este momentul în care trebuie să triumfăm, pentru că este vorba de Ziua României, ziua în care România trebuie să uimească tot mapamondul. Anul acesta trebuie să sărbătorim cea mai importantă Zi a României.

Încă mai sper, încă mai cred că românii se odihnesc, că îşi readună puterile pentru o manifestare la care îşi vor face simţită prezenţa şi pruncii şi animalele de companie. Trebuie să fim mulţi pentru că trebuie să ne luăm ţara înapoi.

Încă mai sper!

Un răspuns la Contrastele zilei – 10 noiembrie 2015

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place cum scriu introdu aici adresa de email pentru a te abona la blog, îți voi trimite notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger