12 oct. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Contrastele zilei –12 octombrie 2015

Când vine vorba de horoscoape am o părere foarte tranşantă: tâmpenii de popă beat menite să manipuleze şi să întreţină prostia. Baliverne pentru nătăfleţi. Iar ca treaba asta să fie treabă stupidă până la capăt unii s-au gândit să compună un horoscop fix pentru nătăfleţi. Adică pentru o categorie aparte de proşti. (poftim)

S-a autosesizat, nu s-a autosesizat! Unii se prind din prima, altora le trebuie mură-n gură şi tot nu se prind. Eu nu înţeleg, păi dacă treaba-i clară, pui mâna şi te autosesizezi din prima, cale de “păi să vezi şi să nu crezi” nu mai există. Prin urmare şi printre altele s-a deşteptat şi Ciorbea, adică al poporului avocat. (Iote-te)

Există oraşe în anumite ţări în care nu vezi niciodată maşini pentru că acest mijloc de transport este interzis cu desăvârşire. Nu, nu-i vorba de oameni săraci care n-au bani să-şi cumpere fie şi o gioarsă de maşină. Este vorba de mediu, de aer curat, de ideea unui trai simplu şi fără accidente rutiere. (sursa)

Uniunea Europeană îi zice lui Putin: bă băiatule mai termină cu joaca, nu mai bombarda cu avioane şi nu mai sări la gâtul oamenilor! Putin către UE: hai sictir, paşol na turbinca vidma! (sursa)

Ai grijă ce site îţi faci că băieţii cu ochi albaştrii sunt cu ochii pe tine. (sursa)

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.