23 sept. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Contrastele zilei – 23 septembrie 2015

Repet, naivitatea şi-a găsit un nou nume, istoric chiar, Volkswagen. Şi dacă tot vorbim din nou despre stupizi, îmi vine să întreb şi asta: nu cumva prin anticampania asta super mediatizată, de fapt, miliardele alea multe urmează să fie plătite pentru o campanie atent manevrată şi menită să readucă aminte oamenilor că există un Volkswagen în lume? Nu cumva scandalul acesta mediatic este o atragere subtilă de reclamă gratuită? Că doar câteva miliarde de dolari pentru grupul VW nu reprezintă chiar o mare problemă. Am întrebat, n-am dat cu parul!

Stagefright, un virus cibernetic extrem de periculos ameninţă aproximativ un miliard de dispozive. Naşpa. (sursa)

Uite cum arată celula în care este încarcerat un şef al mafiei din Rusia. Hotel, frate, de trei stele. Ca să nu mai spunem că face şi sex cu o activistă pentru drepturile omului. (sursa)

Parlamentarii vor să elimine toate clauzele abuzive din contractele de credit. Bravisimo! Protecţia Consumatorului zice BA. Huooo! (sursa)

Sistemul de pensii nu-şi revine, deşi oficial am ieşit din criză. Nu, nu-şi revine, păi cum să-şi revină dacă unii au pensii de 10.000 de euro şi alţii fix cât dau eu pe ţigări într-o lună? (sursa)

Cum să-ţi cureţi complet smartphone-ul? Cu aspiratorul şi cu peria de sârmă… Glumesc, nu face asta, stop! Mai bine vezi ce are de spus Mădălina despre treaba asta.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.