26 oct. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Contrastele zilei – 26 octombrie 2015

Afaceri globale de peste 10 trilioane de dolari stau la cheremul Rusiei. Zic unii. Submarinele ruseşti dau târcoale cablurilor de internet prin care se realizează peste 95% din comunicaţiile zilnice la nivel mondial. Păi Rusia e Rusia, eu v-am mai spus. (sursa)

Rechinii, da, rechinii ăia din ocean, vor şi ei să se dea pe internet. Google nu vrea să-i lase pe motiv că există riscul ca ei să mănânce internetul. (sursa)

Băncile preferă să dea mai multe credite statului decât populaţiei. Păi şi pe alea cine credeţi că le plăteşte? (sursa)

Ce crezi că se poate întâmpla dacă rulezi pe autostradă cu 240 de km la oră şi îţi explodează un cauciuc? Convinge-te singur. (sursa)

România se află în cădere liberă la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Glasgow. (sursa)

O replică fidelă a unui sat dacic autentic se ridică la poalele Retezatului. Iniţiativa aparţine unei asociaţii nonguvernamentale din Hunedoara. Dacă îţi pasă de adevărata istorie a României du-te şi pune umărul. (sursa)

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place cum scriu introdu aici adresa de email pentru a te abona la blog, îți voi trimite notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger