27 nov. 2015
  |   1 Comentariu

Contrastele zilei – 27 noiembrie 2015

Guvernul Ponta a fost cel mai cinstit guvern. Da, cu pretenașii și clientela de partid. Curtea de Conturi zice BA, Guvernul lui Monta nu a fost ușă de biserică. Păi cum așa? (citește)

Poftim, asta înseamnă să fii tobă de carte, colonel, șmecher, mafiot și mai ales tehnocrat în Guvernul tehnocratului Cioloș. (sursa)

Academia Română îl susține în tot ceea ce întreprinde pe preafericitul de la BOR.

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel acordă o atenție deosebită misiunii filantropice a Bisericii. Prin inițierea de numeroase așezăminte de asistență socială pentru bătrânii singuri, pentru oamenii sărmani, pentru cei bolnavi și pentru copiii nevoiași, Preafericitul Părinte Patriarh a imprimat în parohiile de la orașe și de la sate adevăratul spirit creștinesc de întrajutorare, îndemnând pe preoți, pe călugări, dar și pe enoriași să ajute pe cei aflați în nevoi și în suferințe. Academia Română își exprimă susținerea față de aceste acțiuni care asigură continuitatea de aproape 2000 de ani a creștinismului din țara noastră.

Serios? Deci BOR îi înmormântează și-i cunună pe români fără bani? Întreb ca să știu. (sursa)

Catedralei Neamului nu-i mai pornește SMS-ul datorită unor ”probleme tehnice”. Săracii popi! Păi de ce nu se pun popii să facă slujbe pentru dezlegare la SMS-uri, ce-o fi atât de greu? Sau a rămas BOR fără minute pe telefoanele de servici? Aha, asta nu contează? Am dat cu presupusul, nu cu parul. (sursa)

sms

Un răspuns la Contrastele zilei – 27 noiembrie 2015

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, pentru tine e gratis

Introdu aici adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger