20 iul. 2013
  |   4 Comentarii

Cu burta plina oratorul are inspiratie!

Daca ai burta plina sigur iti ies comentariile, daca esti orator sigur vorbesti mai convingator, daca ai bani in buzunar treci strada probabil mai sigur pe tine (adica te arunci fara sa te uiti), daca popa o mancat bine este posibil sa nu aiba chef prea mare de slujit pe Dumnezeu, dar daca esti caine, doar de cateva luni venit pe lume, sigur ai chef de exersat alergatu’ daca ai pohtit la oasele celor ce dezvolta picnicul la iarba verde.

E sambata si toata lumea la ora asta o lalaie pe undeva. Eu ma uitam la niste filme si mi-am adus aminte de altele. Am purces vartos in memoria hard-ului mei de la laptop si am dat peste o filmare din vara trecuta. Am ras si am zis ca trebuie sa las si pe altii s-o faca.

Vei vedea doi caini minori, satui de a fi nesatui, cu burtile pline, exersand alergatu’ dupa altu’. Eu am fost la locul potrivit in momentul potrivit, ca doar eu le-am umplut burtile cu ceva din bucata mea de paine. Muzica este a lu’ ala de la Vacanta Mare, cu caciuloi mare pe cap, nu-mi amintesc cum ii spune.

Poti vedea cainii astia alergand si daca te duci la HAPPY WEEKEND! – Ediţia 28.

4 Răspunsuri la Cu burta plina oratorul are inspiratie!

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.