22 nov. 2013
  |   4 Comentarii

Declara-ti Dragostea cu Patos are castigator

Concursul Declara-ti Dragostea cu Patos a ajuns la final, am jurizat subiectiv si chiar daca una bucata cerinta nu a fost indeplinita am decis ca trebuie sa existe un castigator. Asa ca atentie: castigator la acest concurs este Athos. Nu stiu care ii este numele adevarat, nu-l cunosc personal, insa stiu ca are un blog si scrie chiar foarte bine. Cu alte cuvinte stiu cu certitudine ca acest concurent este talentat si a scris o declaratie de dragoste care pe mine m-a incalzit la inima.

Felicitari, Athos prietene. Stiu deja cui vei darui ceea ce vei achizitiona cu voucher-ul cadou, dar asta ramane intre noi. Aici gasiti declaratia lui de dragoste care incepe asa:

Oriunde-ar fi şi orice-ar face mâna mea,
în orice mişcare a degetelor
(scriind, pipăind, arătând ceva,
apucând, palpitând)
…”

4 Răspunsuri la Declara-ti Dragostea cu Patos are castigator

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, pentru tine e gratis

Introdu aici adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger