8 iul. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Dilema unei reporteriţe: cu chiloţi sau fără?

I-am răspuns ieri pe facebook unei reporteriţe de la romania tv care întrebase un doctor cum să ne îmbrăcăm pe căldura asta mare? Astăzi mi-am adus iarăşi aminte de proasta aia pentru că, întâmplător, am văzut-o din nou la tembelizorul meu din sufragerie. Aşa că n-am putut să mă abţin să nu vin cu o continuare la postarea mea şi chiar să-ţi arăt şi ţie ce prostie a putut să spună o pizdulice care nu-şi mai găseşte subiectele pentru emisiunea ei de doi bani.

Tu, eşti proastă? Te-ai înscris la facultatea de teatru şi îţi exersezi dramaturgia ieftină pe telespectatori? Cum naiba să întrebi pe post un doctor despre cum să ne îmbrăcăm când e cald? Asta dovedeşte că ne-am cretinizat rău de tot şi că încă ne mai facem. Mâine o să-mi spui pe acelaşi post cu tâmpiţi că la iarnă chiar ar trebui să mă îmbrac când ies din casă. Mai scrie şi EXCLUSIV pe ecranul ală, să vadă toţi că tu eşti proastă în exclusivitate la romania tv.

Înainte să te uiţi la înregistrare te avertizez că stupizenia de care am pomenit începe undeva pe la minutul 11:00 şi se termină… când vrei tu. În plus, undeva prin decor mai este o dăşteaptă care ţine cu tot dinadinsul să-mi arate unde sunt cele mai fierbinţi locuri din capitală. Cred că la amândouă li s-a atrofiat creierul de la căldură.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place cum scriu introdu aici adresa de email pentru a te abona la blog, îți voi trimite notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger