7 dec. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Dispare spațiul Schengen. Este corect? Eu cred că DA.

Uniunea Europeană vrea să desființeze ”spațiul schengen”. De ce? Pe motiv că nu mai deținem controlul refugiaților. Pe bune? Și noi ce facem, noi, România, că deja am dat circa 600 milioane de euro la diferite firme din Germania pentru securizarea granițelor? De primit nu am fost primiți în raiul Schengen și acum stăm și ne uităm ca boii la o poartă care ni se închide în nas lăsându-ne fără cuvinte. Este corect?

Personal spun că da, este foarte corect. Granițele noastre trebuiau oricum securizate, nu puteam să continuăm cu trei frontieriști și cu 2 ciobănești germani să controlăm securitatea a sute de kilometri de frontieră. Părerea mea. Nu putem să facem o regulă și să stăm ancorați în ea fără să ținem cont de schimbările politice, geografice, economice și mai ales sociale, pentru că asta ar însemna să fim depășiți de situație încă de la bun început.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, pentru tine e gratis

Introdu aici adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 68 de abonați.

Despre fotografie
Foto Blogger