27 apr. 2016
  |   Nu sunt Comentarii

Elena Gheorghe vrea să ajute sau să-și facă reclamă?

Elena Gheorghe a anunțat că vrea să creeze o serie de tricouri cu mesaje pozitive. Tot ea a spus că banii câștigați din vânzarea tricourilor vor fi direcționați spre copiii bolnavi de cancer. Asta nu-i rău, acei copii au o soartă cruntă. Cineva trebuie să le mai însenineze zilele.

Acuma nu știu dacă în spatele ideii că Elena Gheorghe se lansează în modă se află doar marketing sau chiar există și o intenție sinceră de generozitate. Însă faptul că artista Elena Gheorghe nu-și bagă nasul prea tare în industria vestimentară mă bucură. Nu oricine are talent în fashion și ăsta este un lucru bun.

Nu-mi place stilul muzical al Elenei Gheorghe, însă pentru intenția ei de a face ceva pentru copiii bolnavi, ignorați aproape cu desăvârșire de statul român, îmi ridic pălăria și spun Bravos Elena.

Am, totuși, o nedumerire. De ce artiștii, în general, își anunță actele de caritate cu surle și tobe, cu presa vuind și pocnind din degete pe ideea că vedetele se implică în acte de binefacere? De ce acest lucru nu se poate întâmpla în șoaptă, fără să ne dăm în spectacol? Păi dacă decizi să faci un act caritabil, să fii milos, generos cu aproapele tău, cu cei nevoiași și neajutorați, bătuți poate de soartă, înseamnă că nu te interesează aplauzele, laudele și uimirea afișată de public în fața faptei tale. Eu cam așa văd mâna întinsă cu scopul de a ajuta.

Vrei să ajuți? Fă-o, dar nu chema presa, nu răsufla, fă totul pe nepișate, pe nerăsuflate, repede, și chiar asigură-te că nu află nimeni că tu ai vrut să fii generos cu un bolnav. Că dacă n-o faci așa, eu voi înțelege că de fapt te folosești de cei neajutorați cu scopul de a-ți face reclamă pe bani puțini.

Sursa foto: pagina de facebook a Elenei Gheorghe

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.