6 oct. 2021
  |   Nu sunt Comentarii

Ești manager, proasto, ești președinte, iohannis. Iohannis poate fi spontan?

Nu poți să spui că or murit unii. Cică iohannis spontan. Vorbeam cu o prietenă și la un moment dat o zis iohannis spontan. Proastă-i mă-sa. iohannis, la butoane ești, prepeliță cu crengi drepte. Bă, tu ești prost rău. Și aia. Desigur, o să vină aia cu soia și-o să mă corecteze. Multă muie o să-mi iau. Cu ciucuri. N-am vrut să scriu. Dar mă podidi ielele.

Când ești prost de mic, iohannis, când ești mare doar te joci, ai observat? E veche, dar îmi era dor de ea.

Băh, când ești șef de spital, nu ai voie să spui că ai greșit. Când ești șef de stat, iohannis, nu greșești și nici nu te scuzi. Când ești șef de stat nu ai scuze. Când ești șef de spital nu acuzi.

Ca și președinte de țară îți asumi. Când spui că sistemul nu funcționează înseamnă că ești de vină, țațo. Nu mor arși din vina sistemului, mor pentru că nu ești spontan, direct și șef de stat. Paiață ordinară, ți-am făcut un compliment, prost ești când spui că sistemul mă-tii nu funcționează. Tu ce ești? Tu ești sistemul, boule.

Aia cică se cacă pe ea că și-o greșit cariera. Trebuia să te duci la vaci, proasto, și mai proști au fost ăia care te-or pus acolo, în funcție.

Bă-i vizionanist, cum să spui că sistemul e de vină. Sistemul ești tu. Tu ești cel care ar trebui să ne garanteze liniștea, Aia zice c-or murit și că regretă. Nici să regreți n-ai voie. Iar ca și președinte de stat n-ai voie nici să respiri fără să știi de ce.

Dacă mori președinte de stat te duc ăștia cu ciucuri, dacă mori ex te plâng asistentele, ohanis, că n-ai fost și tu spontan, futu-i, măcar spontan, crispatule?

Pe scurt, nici tu și nici aia (morți arși?) nu aveți scuze, voi, când va-ți angajat, nu a-ți avut scuze în fișa postului, căcați cu ochi, cretini și behăiți ce sunteți voi. Iohannis, sugi pula. O am belită.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.