24 oct. 2013
  |   2 Comentarii

Fericirea toata incadrata intr-un singur moment

Fericirea si emotia plutea in aer. Fiecare respira putin cate putin din fiecare. Eram bucurosi sa ne vedem, eram emotionati sa ne simtim prezenta. Fiecare incerca sa fie cat mai mult el insusi. Totul parca ne reusea. Unii zambeam, altii radeam in hohote de-a dreptul. Lumea intreaga isi concentra parca toate fortele pentru ca noi sa simtim doar binele.

Ziua a fost superba si toata seara ne invada incet, incet. O asteptam cu totii. Eram convinsi fiecare ca ea va veni, calda, fara evenimente neplacute. Totul era suportabil iar insuportabilul devenea parca un motiv sa ramanem, sa ne bucuram unii de altii.

Toata lumea era atenta la detalii, la culoare, la nuante. Cautam sa surprindem diverse momente iar aparatele de fotografiat uneori ne ajutau, alteori ne punea rabdarea la incercare. Nu se dadea nimeni batut. Continuam cu totii.

Si a venit un moment in care o fiinta aparte a simtit ceva ce lumea intreaga cauta mereu si mereu, careia o urma fina de lacrima i-a adus sentimentul absolut de fericire. La pastrat tot pentru ea, traind clipa si bucurandu-se la maxim de ea. Mai apoi, cand si-a dat seama de ceea ce s-a intamplat, a decis sa ne descrie si noua ceea ce a simtit. Iata cum arata fericirea descrisa si incadrata intr-un moment perfect. Atentie, vei simti o sensibilitate aparte, dar nu trebuie sa te feresti, este suportabila.

sedinta_foto

“Fiecare dintre noi cauta in permanenta acel ceva care considera ca i-ar aduce fericirea mult dorita. Acel graunte de multumire dupa care alergam neincetat toata viata si in jurul caruia gravitam. Pentru unii oameni acel ceva inseamna bani, cariera ori familie. Sau poate inseamna orice altceva. Fiecare e liber sa isi imagineze in fel si chip fericirea.
Eu cred ca fericirea e acel moment extrem de scurt, de cateva secunde pana la cateva minute, in care ti se taie respiratia si in care simti ca esti de neinvins si ca ai toata lumea la picioarele tale.

E acel moment memorabil in care simti ca nu mai ai loc in propria piele si in care ai impresia ca mai ai putin si te desprinzi de pamant intr-un zbor de neoprit. Da, e intr-adevar de scurta durata si nu il simti atat de des pe cat cu siguranta ti-ai dori. Dar acele momente in care nu-ti mai incapi in piele de fericire merita toata alergatura, tot efortul, toate sacrificiile. Si cred cu tarie ca fiecare om, bun sau rau, merita sa se simta in al noualea cer macar o data. Macar o data merita sa se simta cel mai fericit om de pe pamant, indiferent ce inseamna pentru el fericirea! Lacrimile de fericire sunt cele mai frumoase lacrimi!”

2 Răspunsuri la Fericirea toata incadrata intr-un singur moment

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.