10 aug. 2013
  |   Nu sunt Comentarii

Google plus doar daca esti cu sculele la zi

In curand, chiar daca ai conturi pe google plus, facebook sau pe alte retele de socializare nu vei mai putea sa-ti anunti noutatile decat daca esti la zi cu sculele principale, adica cu browser-ul, in primul rand. Mai tarziu va veni si stop lucru la windous xp, la office 2003, asa cum a fost pus lacat si la alte unelte de care ne mai aducem aminte doar asa, intr-o doara sau ca amintiri memorabile.

Am vrut sa postez un articol pe google plus, am accesat butonul, am introdus cele necesare si… iata ce imi zice goagalu nostru: Google + nu mai accepta browserul tau, treci la o versiune superioara a browserului.

Browser neacceptat

Bun, zic, dau sa aflu mai multe si primesc raspunsul foarte prompt, fara prea multe pierderi in detalii

Upgrade Browser

Si n-am putut intra si pace. Asa ca stai updatat la zi. Nu te culca pe urechea aia care zici tu ca aude tot si transmite in timp util si celorlalte organe, ca organele de control in general dorm pe unde apuca, pe motiv ca ba e frig, ba e cald de mori!

Mai, ce nu am vazut eu in ultimul mesaj-poza afisat de google: Opera, urmas de-a lui Netscape, care are o viteza foarte buna si pe care il chiar folosesc, cateodata; Flock, un browser preferat de foarte multi bloggeri datorita editorului si instrumentelor de socializare online; Avant, care iti ofera si ceva siguranta in plus atunci cand te dai cu el.

Nu intreb de ce, ca nu vreau acum si raspuns, dar spun ca nu e bine sa inchizi poarta in nas la cel ce sta in chirie la tine daca iti aduce clienti noi, chiar daca tu nu-i percepi chirie… Am tot spus si o mai graiesc odata: fa-ti casa pe pamantul tau, ca de esti pe pamant strain te trezesti intr-o zi ca nu dormi nici pe batatura. Cei care stiu inseamna ca stiu despre ce naiba vorbesc aici.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place scrisul meu vâră-te aici cu adresa de email pentru a te înțepeni definitiv (abona) la blogăritul meu, mai apoi, îți voi trimite notificări atunci când debitez articol nou. Să nu te superi.

Despre fotografie
Foto Blogger