19 nov. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Gruparea Anonymous atacă din umbră statul islamic

Ce nu pot face armatele cu tehnologia militară, fac cei din gruparea Anonymous, adică îi lasă pe islamişti fără punţi de comunicare, îi izolează şi apoi le iau tot, conturi, sponsori etc.

Anonymous reprezintă o grupare de hackeri din întreaga lume care acţionează fără intenţii criminale şi cu planuri pe care le pune în practică doar pentru binele omenirii. Cel puţin asta reiese din declaraţiile lor.

În urma atentatelor teroriste de la Paris din 13 noiembrie a.c. gruparea Anonymous a declarat război total tuturor islamiştilor implicaţi în organizarea de acţiuni criminale şi teroriste.

Cu alte cuvinte, ceea ce nu poate face armata cu mijloacele specifice vor să facă cei din Anonymous. Şi deja au făcut foarte mult.

Iată un mesaj postat de Anonymous acum 15 ore pe canalul oficial al grupării.

Buna ziua cetăţeni ai lumii, suntem Anonimii.

Este timpul să realizăm că social media reprezintă pentru ISIS o platformă solidă de comunicare, precum şi un mediu în care se inoculează cu uşurinţă ideea de teroare. În acelaşi timp, social media a dovedit că poate fi o armă foarte avansată.

Trebuie să ne unim şi să lucrăm împreună pentru a elimina toate conturile aparţinând teroriştilor. Mai mult de 20.000 de conturi de Twitter care aparţineau membrilor ISIS au fost desfiinţate de Anonymous. Şi acesta este doar începutul.

ISIS: vă vom vâna, vă vom şterge site-urile, conturile şi emailurile, sunteţi expuşi… De acum, nici un loc nu va mai fi sigur pentru tine în mediul online… Vei fi tratat ca un virus, iar noi suntem vindecarea.

Noi suntem Anonimii. Suntem o legiune. Noi nu iertăm. Noi nu uităm.
ISIS, este prea târziu pentru tine să mai scapi. (înregistrarea video)

Lista conturilor de Twitter şterse de hackerii din Anonymous.

Potrivit Foreign Policy, în decursul acestui an, gruparea Anonymous a reuşit să spargă şi să şteargă 149 de siteuri aparţinând grupărilor teroriste din statul islamic.

Pe data de 16 Noiembrie a.c. Anonymous a lansat un videoclip prin intermediul căruia anunţa că grupul va lansa cea mai mare operaţiune împotriva statului islamic.

Vezi şi videoclipul prin care Anonymous anunţă că a declanşat şi operaţiunea KKK #OpKKK.

Anonymous a promis să „unească omenirea” şi a avertizat grupările teroriste că a venit vremea să se aştepte la atacuri cibernetice masive.

Islamiştii le-au râs în nas Anonimilor şi i-au făcut idioţi. Răspunsul hackerilor? O lista de conturi Google şi Facebook desfiinţate de Anonimi. Vezi aici.

Anonimii din toată lumea te vor vâna. Ar trebui să ştii că te vom găsi şi nu te vom lăsa să pleci. (sursa)

Anonimii spun că au spioni răspândiţi în toată lumea, persoane foarte apropiate de grupările teroriste şi mai ales tehnologii ultra sofisticate.

Vorba cuiva, aşa se face. Mai întâi le luăm piuitul şi apoi îl trimitem pe Putin cu bombardierele să-i radă definitiv de pe faţa pământului. Degeaba dăm cu bomba pe teritoriul lor dacă ei sunt răspândiţi în toată lumea. ISIS, cred că de data asta chiar ţi-ai găsit naşul.

Aici poţi vedea ultima înregistrare video prin care cei de la Anonymous transmit un mesaj foarte hotărât tuturor guvernelor lumii: „Dacă vreţi să învingem ISIS, tot ce trebuie să faceţi este să vă daţi la o parte.”

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place cum scriu introdu aici adresa de email pentru a te abona la blog, îți voi trimite notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger