2 sept. 2018
  |   Nu sunt Comentarii

Hotel Astoria Hunedoara, un hotel născut din cenușă

Nu țin neapărat să-ți spun că în Hunedoara a apărut un nou hotel, vin să-ți spun că în Hunedoara a apărut un hotel de patru stele și că acel hotel a răsărit dintr-o ruină, dintr-un fel de cenușă abandonată. Fotografiile ce vor urma vor dovedi asta. Dar hai să vedem despre ce este vorba. Firma Miraceti, cumva, de acolo, pornește toată povestea noului Hotel Astoria din preajma Primăriei Hunedoara.

E vorba de o clădire veche, care, în timp, a suferit, numeroase reconfigurări. Într-un final, în urmă cu aproximativ doi ani, i s-a decis soarta, hotel de patru stele. Așa a apărut Hotelul Astoria din Hunedoara, singurul care se vrea a fi de patru stele, și asta în condițiile în care el s-a înălțat, pur și simplu, din niște ruine în care singurii stăpâni erau șobolanii și, uneori, boschetarii, săracii.

Să vedem ce-a fost

Ce avem acum?

Hotel de patru stele, cu piscină în curte, cu o imensă parcare, cu 26 de camere și 52 de locuri de cazare. Totul într-un stil vintage. Castelul Corvinilor e aproape, deci, nu se putea altfel.

Seif, mobilier în stil astorian, fiecare detaliu a fost revizuit și revizuit. Cunosc și o parte dintre constructori. Îi recomand. Am căutat defecte în momentul în care am fost chemat să fotografiez hotelul. Singurele defecte pe care le-am găsit au fost cutiile cu diverse accesorii uitate cumva pe la capătul vreunui palier.

Camere spațioase, băi în care poți să te desfășori, holuri prin care treci simțind inevitabil aerul de vintige.

Și încă o chestie. Dacă ai geamurile închise noaptea (sau ziua) nu auzi mașini sau alte zgomote, Există perete care are o grosime de peste 80 de centimetri.

O să auziți de Hotel Astoria din Hunedoara. Urmează să se deschidă. Primăria Hunedoarei își schimbă în curând fața. Și Centrul Vechi al Hunedoarei. Hotel Astoria a făcut primul pas. Pagina de Facebook a Hotelului Astoria din Hunedoara o găsești aici.

Mno vezi!

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.