12 nov. 2020
  |   Nu sunt Comentarii

Înhalăm scrum, ne place, că-i cu fum

Ați instaurat din nou teroarea. Îmi spuneți să port mască pe stradă. Sunt fumător, deci vreau fum. Ați închis piețe cu babe, dar pe caunflagiști, lidăliști și peniști i-ați uitat, vă plac, fireați ale dracului de cutre. După ora 21 se închide nonstopul. Să mori tu, cu tot cu măta. O să scriu anapoda și prost și aiurea, că poate așa o să mă înțelegi, legiuitor cretin ce ești.

După ora 23 vine covidu pulii și ne cere declarație pe propria răspundere. Între ora 23 și ora 5, nu cu minute și secunde, covidul bântuie de nebun. Da, nu ieși pe stradă că vin ăștia cu tancurile și dau după covid cu mătura mecanizată și tăncuită.

Să moară măta. A mea se zbate. Ceri constituționalitate, dar ea e constituție doar când vrei tu. Virusul, săracul, e doar piețar, plătește rate, prost covid, nici cauflangist, lidălist sau penelist nu-i. Cum dracu o dat peste noi un covid atât de prost?

Îmi ceri să port o mască? O port de la 1989 încoace, no vezi? Boule, vaco! Moare măta și tactu de 30 de ani încoace și tu mă pui să port o textilă pe moacă? Ca să ce? Bine, mascatule, hai să ne mascăm. Cred că tu ești mai mascat ca mine, de ani de zile, cu tot cu mascații tăi.

Mă amendezi că mănânc pe stradă, dar nu te interesează dacă scuip pe flori. Îmi spui că Constituția României depinde de zile și de ore? Bă, ești prost? Amendezi boschetari? Bă, ești tâmpit? Bă, te-ai dat pe față. Ai spart tot, economie și tot ce înseamnă, Românie. Cât crezi co să-ți mai primești leafa aia șmecheră? În curând o să sugi și tu pula, ca noi toți, bou cu ciucuri care ești.

Cât să te mai suport? Miai futut familie, copil, prietenii, mi-ai futut țara și neamul, ți-ai băgat pula în toate, crezi că ești mefisto? Să te ferească, sfinții pe care i-am inventat, uneori, că te calcă dracu așa cum te calcă un deputat sau un cretin cu ciucuri.

Mă aștepți pe 6 decembrie? Vin, promit, cu toată muia pe care o am. Vați bătut joc de țara asta. Nu scriu corect? Știu. Dar nici voi n-ați fost corecți, de la început.

Să muriți toți. Iar care mați părăsit fix când dobitocii ăștia își bat joc de noi, să primiți la fel. Vine iarna, luatio toată așa cum vo dă ăștia. Apoi, la primăvară, dacă ne mai vedem, să-mi spuneți cum a fost.

Mascațivă. Fiți mascați, în piețe, că-n cauflande nu se vinde viruși. Nici în lidăle și nici în peni(suri). Fiți vigilenți, purtați măști, fiți mascați, așa ați fost mereu. Legi să avem, că Constituția României e valabilă doar la anumite ore și dăți. Constituția României e valabilă doar când vrea un guvern sau altul. Hai să amorțim.

Amorțiții maicii mele, vă iubesc. Fiți cum vreți. Și dacă treci, pe unde treci, sugi pula!

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, pentru tine e gratis

Introdu aici adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger