3 dec. 2013
  |   3 Comentarii

Jandarmule nu fi prost, la carma-s tot aia care-au fost

Jandarmii sunt platiti sa execute comenzi, sunt antrenati sa calce in picioare si sa incalce orice lege, indiferent ca este zi nationala, ca e noapte sau zi. Statul roman este o institutie, institutiile sunt conduse de aceeasi fosti netrebnici care-au mai fost si carora nu le pasa de natiune, pentru ca le pasa in primul rand de ei. Forta statului sta in forta celor angajati sa fie o forta, forta oamenilor care fac legea sta in cateva cuvinte: atacati si distrugeti tot. Forta poporului roman se pare ca nu exista. De ce? Pentru ca in casa-i cald si dupa soba nu sta pusca, pentru ca mancam doar pentru a avea ce caca, pentru ca respiram doar pentru a nu ne pasa de nimic, pentru ca o stire e mai interesanta la televizor, decat sa fie traita in direct.

Nu mai am cuvinte. Vorba cuiva, dormi popor, dormi ca vei dormi pe veci si toate vor trece. Dormi ca e mai bine-asa, dormi si lasa totul cum a fost si cum vor ei sa fie. Dormi popor, dormi cu bine, de Craciun vei dormi poate si mai bine, ghiftuit cu sarmale si fasole cu ciolan.

3 Răspunsuri la Jandarmule nu fi prost, la carma-s tot aia care-au fost

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te! Pentru tine e GRATIS.

Dacă îţi place cum scriu adaugă adresa ta de e-mail şi fă-ţi un abonament la articolele viitoare.

Alătură-te celorlalți 68 de abonați

Despre fotografie
Foto Blogger