7 iul. 2021
  |   Nu sunt Comentarii

Măh, nu cu prostul, că să transformă-n tâmpit

Nu te pui cu el. Nu e bine. Cască gura la apus și zice că acolo-i asfințit. Cu prostul nu te pui. Vaca-i bou și el e pășune. Predicatu-i subiect și infinitu-i la Spania din Alaska saudită. Nu, nu te pui cu el. E prea deștept pentru restul proștilor din lume. El vede tot și știe tot, tu ești prea prost pentru un prost ca el.

Behăie cu ton, sfidează pentru că e pe-un tron pe care lumea asta proastă nu-l poate înțelege. Nu face nimic, e doar un prost, marele prost, pe care nimeni nu-l poate învinge.

Mi-a trecut. E timpul meu. Nu-i mai dedic. Revin curând la marele prost.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place scrisul meu vâră-te aici cu adresa de email pentru a te înțepeni definitiv (abona) la blogăritul meu, mai apoi, îți voi trimite notificări atunci când debitez articol nou. Să nu te superi.

Despre fotografie
Foto Blogger