3 sept. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Mai merge cineva în vacanţă cu rulota?

Să ai o rulotă e ca şi cum ai avea o casă cu care te poţi stabili oriunde şi oricând. A început să-mi placă ideea tot mai tare şi cred că aş fi dispus la un moment dat să-mi cumpăr o rulotă. Cine mai vinde în România aşa ceva? Mai merge cineva cu rulota? Care sunt cele mai interesante locuri de campare? La astfel de întrebări cred că mi-ar plăcea să răspundă un fan rulotă înrăit.

Oricum, cred că o rulotă agăţată după maşină îţi dă un sentiment de libertate deplină. Ce poate fi mai grozav decât să te poţi sui în maşină şi să te opreşti fix acolo unde vrei, fără grija că nu ai unde să dormi sau că nu poţi să-ţi faci porţia favorită de cartofi prăjiţi cu ochiuri şi bucăţi de slănină prăjită. Deja îmi plouă-n gură. Dar despre costurile de întreţinere a unei rulote nu foarte costisitoare are cineva cunoştinţă?

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, pentru tine e gratis

Introdu aici adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger