11 nov. 2013
  |   2 Comentarii

Mihai Bendeac este mandru ca a renuntat la Antena 1

Mihai Bendeac, cunoscuta vedeta de televiziune de la Antena 1, a tremurat de emotii in fata unei camere web si a spus ca este foarte mandru de el pentru faptul ca a renuntat la un salariu foarte mare in primul rand pentru faptul ca trustul la care era angajat sa faca comedie a incercat sa-i ingradeasca libertatea de exprimare. Laudabil pentru el, trist pentru Antena 1. Oare cati oameni de media mai sunt dispusi sa recurga la astfel de masuri? Intreb si eu, nu dau cu ciomagul.

Nu imi place sa laud vedetele decat pentru actul cultural in sine, daca exista asa ceva. Pe Bendeac insa l-am apreciat din prima clipa in care l-am descoperit, pentru tot ce este el. De ce? Pentru ca are un talent extraordinar si nu se da in stamba cu asta. El face ceva si face bine. Pentru asta cere sa fie rasplatit pe masura, fara sa exagereze, fara sa dea cu pisica de gard, fara sa fie obligat sa creeze dupa tipare sau dupa reguli care iti ingradesc libertatea si spiritul de artist.

Azi dimineata am dat de filmuletul lui Mihai postat pe youtube si l-am urmarit cu placere pana la capat. Nu-l plang, sunt sigur ca alt post de televiziune il va dori si ii va oferi exact ceea ce merita: spatiu de lucru fara frontiere. Omul asta are dreptate cand spune ” Sunt al dracului de mandru de mine ca am renuntat la banii astia, pentru un principiu.” Inevitabil mi-am pus si eu intrebarea asta: Oare eu as renunta la principiile sanatoase daca as avea un salariu de cateva mii de euro pe luna? Tu cum ai proceda? Ce primeaza pentru tine, banul sau principiile de viata?

2 Răspunsuri la Mihai Bendeac este mandru ca a renuntat la Antena 1

 • MARIANA SELIUC spune:

  Pentru mine banii n-au valoare ci mai degraba sa am o constiinta curata ca sa pot dormi .Il felicit pentru c-a renuntat la bani in favoarea principiilor ,nu sunt multi oameni care fac asta .Pe mine principiile ma fac sa fiu fericita nu banii .

 • Mihai Ene spune:

  Buna ziua !
  Intotdeauna am admirat omul/actorul Mihai Bendeac. De ce ? Pentru ca schema lui de gandire, inseamna un circuit bine „setat”, desi lumea stie doar sa se amuze fals atunci cand nu poate intelege un alt om, pentru ca este pozitiv/sincer . Nu aruncati cu „ce vine la mana” pentru ca ceea ce face in televiziune, este rezultatul unor sacrificii facute chiar si pentru cei care nu merita.
  Banii ? Da, nu mai sunt folositi pentru cumparaturi, ei reprezinta resoftarea unor categorii de oameni ( nu intru in detalii ), iar omul Mihai Bendeac nu face parte din aceasta categorie….si asta doare pentru cei cu viziune distorsionata a viitorului gri.
  Nu-l cunosc personal, desi cred ca a fi o experienta frumoasa. Arta moderna, cere actualizare permanenta, dar daca cineva a pierdut randul, mai bine intreaba decat sa arunce vina pe cineva care incearca sa-i arate ceva.
  Zi buna tuturor !

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place scrisul meu vâră-te aici cu adresa de email pentru a te înțepeni definitiv (abona) la blogăritul meu, mai apoi, îți voi trimite notificări atunci când debitez articol nou. Să nu te superi.

Despre fotografie
Foto Blogger