10 sept. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Net nelimitat cadou de la Vodafone

Se apropie weekendul şi operatorul de telefonie mobilă la care sunt client m-a anunţat că în 12 şi-n 13 septembrie am net nelimitat cadou, la nivel naţional. Nu-ţi spun la cine sunt abonat (ah, am pomenit deja de el în titlu… să nu zici că nu ai observat?) dar spun că sunt mirat în faţa acestei mărinimii. Şi nu este vorba nici de un articol plătit, dacă cumva te-ai gândit la asta. Sper să funcţioneze echipamentele firmei fără întrerupere în perioada de valabilitate a acestei oferte. A mai primit cineva un astfel de sms generos?

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place scrisul meu vâră-te aici cu adresa de email pentru a te înțepeni definitiv (abona) la blogăritul meu, mai apoi, îți voi trimite notificări atunci când debitez articol nou. Să nu te superi.

Despre fotografie
Foto Blogger