25 iul. 2015
  |   1 Comentariu

Sun Photo şi anunţul tâmp

Un lucru simplu pe care l-am învăţat cândva este acela că atunci când postezi un anunţ la mica publicitate trebuie să fii concis, la obiect şi cât se poate de scurt în exprimare. Băbeşte vorbind, trebuie să spui clar ce vrei: vinzi un porumbel, o maşină, cinci saci cu grâu, un cal. Dacă aşterni ceva ce nici măcar tu după trei zile nu poţi descifra ce-ai scris, nu te aştepta să şi aibă vreun rezultat favorabil anunţul tău.

Vind 10 per standard maturi 25 lei buc. Detin in jur de 100 buc linie de Rm Sarat super deosebiti pretul este valabil pt cine ii ia pe toti DE LA DOMICILIU

Anunt-vanzare

Sunt destui analfabeţi în România, şi încă se mai fac, dar chiar aşa? Anunţul de mai sus l-am găsit pe un site care îşi spune Sun Photo. Ce-i aia sun photo nici atât n-am înţeles. Cum e gazda aşa-i şi oaspetele! Oricum, personal mă îndoiesc că cine a postat anunţul ăla a şi vândut vreo bucată de… ceva. Sau poate acolo se vorbeşte codificat şi nu înţeleg eu. Tot ce-i posibil.

Un răspuns la Sun Photo şi anunţul tâmp

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.